2777
2789
عنوان

سکته نکنم 🥺

96 بازدید | 9 پست

امروز روز بدی داشتم حرص خوردم دوشبم هست خوب نخوابیدم.الان رو سینه چپم نزدیک زیر بغل درد گرفته دردش میزنع پشتم قلبمه انگار چیکار کنم چی بخورم اروم شه میترسم.نمیرم بچم کوچیکه هنو🥺🥺

من ازین دردا زیاد دارم کار خاصی نمیکنم یچیز بخور اعصابت آروم بشه

یادت باشه وقتی ماکارونی آبکش میکنی بسم الله بگی اگه نگفتی اجدادم میان سراغت..... نرهای سایت که پست تو تاپیک زنونه میزارید برید بمیرید تو تاپیک من شرکت نکنید ازتون بدم میاد برید گمشید ازین سایت😭😭😭 کاش یه روزی برسه منم تاپیک بزنم بگم شد بلاخره شغلمو پیدا کردم بلاخره بینیم رو عمل کردم بلاخره یه عشق و محبت قوی به قلبم تزریق شد و روحمو به پرواز درآورد اگه جوابتو ندادم یعنی برای وقتم ارزش قائل بودم و در حد پشه ای ارزش نداشتی و تو این بی جوابی صدتا فحش وجود داره

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میترسم‌ سکته کنم چی بخورم دردش داره میزنه دستمم

دور از جون سکته چیه میگم منم همش سمت چپ بدنم درد می‌گرفت تیر میکشید میزد به دست زیر بغل پا پشت طبیعیه بخاطر استرس یچیزی بخور که آرومت کنه بهتر نارنج خوبه

یادت باشه وقتی ماکارونی آبکش میکنی بسم الله بگی اگه نگفتی اجدادم میان سراغت..... نرهای سایت که پست تو تاپیک زنونه میزارید برید بمیرید تو تاپیک من شرکت نکنید ازتون بدم میاد برید گمشید ازین سایت😭😭😭 کاش یه روزی برسه منم تاپیک بزنم بگم شد بلاخره شغلمو پیدا کردم بلاخره بینیم رو عمل کردم بلاخره یه عشق و محبت قوی به قلبم تزریق شد و روحمو به پرواز درآورد اگه جوابتو ندادم یعنی برای وقتم ارزش قائل بودم و در حد پشه ای ارزش نداشتی و تو این بی جوابی صدتا فحش وجود داره

دور از جون سکته چیه میگم منم همش سمت چپ بدنم درد می‌گرفت تیر میکشید میزد به دست زیر بغل پا پشت طبیعی ...

من اخه این دردو نداشتم.دقیق رو بند سوتینم درد میگیزه میزنه پشتم.ندارم بهارنارنج

من اخه این دردو نداشتم.دقیق رو بند سوتینم درد میگیزه میزنه پشتم.ندارم بهارنارنج

خب نفس عمیق بکش یه آهنگ آروم گوش کن دهنتو خالی کن عزیزم چیزی نیس سخت میگیری

خب نفس عمیق بکش یه آهنگ آروم گوش کن دهنتو خالی کن عزیزم چیزی نیس سخت میگیری

نمیتونم امروز روز پرتنشی داشتم الانم پسرم هی جیغ غر میزنه نمیتونم اروم باشم هی دردش بیشتر میشه