2777
2789
عنوان

سن ازدواج

398 بازدید | 32 پست

زنان در حالتی که با همسرشون همسن هستن رابطه خوب‌تری دارند یا حالتی که از همسرشون بزرگترند؟ این سوالیه که یک مطالعه اومده بهش پاسخ داده و نتیجه به طرز جالبی با پیش فرض ذهنی ما متفاوته. برای اینکه جواب سوال رو بدونیم باید یه شاخص برای رابطه خوب یا احساس رضایت در رابطه تعریف کنیم. 

تو این مطالعه اومدن سه تا فاکتور رو در زنانی که با همسرانشون همسن‌اند و زنانی که از همسرانشون ۷ الی ۱۰ سال بزرگتر‌اند بررسی و  مقایسه کردند.

۱. رضایت جنسی

۲. هوش عاطفی و درک و مدیریت احساست خود و دیگران

۳.شادی ذهنی که به رفاه در زندگی بر میگرده

زنانی که بزرگتر از همسرانشون بودن در هر سه فاکتور بهتر بودن و امتیاز بالاتری بدست آوردن و از رابطه خودشون حس بهتری داشتند. این می‌تونه پیش فرضی که در ذهن عموم هست رو به چالش بزرگی بکشونه.

البته جامعه آماری این مطالعه بزرگ نیست و ممکنه بخاطر همین استناد بهش احتیاط بیشتری بطلبه

سعید خارجی سابق هستم... 

باید از شوهرشونم میپرسیدن

معلومه خانم با مرد جوانتر از خودش خوشحاله

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

باید از شوهرشونم میپرسیدن معلومه خانم با مرد جوانتر از خودش خوشحاله

از هردو طرف بوده. اگر از یک طرف بررسی بشه، مشخصه هیچ اعتباری نداره

سعید خارجی سابق هستم... 
از هردو طرف بوده. اگر از یک طرف بررسی بشه، مشخصه هیچ اعتباری نداره

باورش سخته

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

منو شوهرم فاصله سنیمون دوساله من همش حس میکنم این از من کوچیکتره😑کلا بچه بازی درمیاره اگه برگردم عق ...

به شخصیت هر فرد هم بستگی داره

سعید خارجی سابق هستم...