2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انسانی یازدهم

آفرین ، خوب پیش رفتی

دو درس رو بخون به مغزت استراحت بده خدا قوت

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
آفرین ، خوب پیش رفتی دو درس رو بخون به مغزت استراحت بده خدا قوت

دیگه دست دلم نمیگیرع بخونم ادم درس خونی ام امسال یازدهم شدید از درس فراری شدم 

توبه شکستم🫀🙂

دیگه دست دلم نمیگیرع بخونم ادم درس خونی ام امسال یازدهم شدید از درس فراری شدم 

یکم استراحت کن عزیزم دوباره شروع کن

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
ولش کردم 😂😐 فردا میشینم ۶ درسی خوندم مرور کرد دو درس بیخیال شدم

حیفه دختر حداقل نمونه سوالات مهمشو بخون😄

😂همونم حالش نی بیخیال شدم تا نرم سر امتحان ن.رینم تو امتحان به خودم نمیام بخونم  

😂😂 

بخدا حیفه 

میدانم معدلا بیاد حسرت شدید میخورم امتحانا اول خوب دادم هرچی میرع جلو گند میزنم😂😐

عادیه . چون خسته شدی

[QUOTE=324315815]عادیه . چون خسته شدی[/QUOT اوم😐 ۳۰ روز دقیقا دارم پشت هم درس میخونم حتی قبل تر شم ...

انشالله راحت شی زودتر

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز