2777

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انسانی یازدهم

آفرین ، خوب پیش رفتی

دو درس رو بخون به مغزت استراحت بده خدا قوت

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
آفرین ، خوب پیش رفتی دو درس رو بخون به مغزت استراحت بده خدا قوت

دیگه دست دلم نمیگیرع بخونم ادم درس خونی ام امسال یازدهم شدید از درس فراری شدم 

توبه شکستم🫀🙂

دیگه دست دلم نمیگیرع بخونم ادم درس خونی ام امسال یازدهم شدید از درس فراری شدم 

یکم استراحت کن عزیزم دوباره شروع کن

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
ولش کردم 😂😐 فردا میشینم ۶ درسی خوندم مرور کرد دو درس بیخیال شدم

حیفه دختر حداقل نمونه سوالات مهمشو بخون😄

😂همونم حالش نی بیخیال شدم تا نرم سر امتحان ن.رینم تو امتحان به خودم نمیام بخونم  

😂😂 

بخدا حیفه 

میدانم معدلا بیاد حسرت شدید میخورم امتحانا اول خوب دادم هرچی میرع جلو گند میزنم😂😐

عادیه . چون خسته شدی

[QUOTE=324315815]عادیه . چون خسته شدی[/QUOT اوم😐 ۳۰ روز دقیقا دارم پشت هم درس میخونم حتی قبل تر شم ...

انشالله راحت شی زودتر