2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم بیایین (کونولوسکوپی)

2393 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها 

پدر من فردا کونولوسکوپی داره بهش پودر نانوپیک دادن برای تخلیه روده اش

از ساعت ۱۲ ظهر داره مصرف میکنه اما اصلا مدفوع نداشته حتی یک ذره!

چرا اثر نکرده پودرا؟

چرا اینجا اینطور شده جدیدا؟😐👺

عزیزم معمولا از یک هفته قبل پودر رو میدن ولی هر ۱ ساعت بخوره که تا فردا اثر کنه چون اگه رکتوم تخلیه نشده باشه ازش کولونوسکوپی نمیگیرن

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

بگو هر ۱ ساعت پودر رو با یه لیوان آب بخوره غذا هم نباید بخوره اصلا

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم معمولا از یک هفته قبل پودر رو میدن ولی هر ۱ ساعت بخوره که تا فردا اثر کنه چون اگه رکتوم تخلیه ...

دکترش نوشته بود یه روز قبل مصرف شه

۳ساله پودر داده فقط 

اتفاقا منم چند هفته پیش کولون داشتم .هر چی پودر میخوردم شکمم روون نمیشد .دیگه آب سیب و آب اناناس و آب بیشتر خوردم و راه رفتم .اخر شب یهو کار کرد شکمم.ولی اگه تا اخرشب کار نکنه حتما باید شیاف بیزاکودیل مصرف کنن.

اتفاقا منم چند هفته پیش کولون داشتم .هر چی پودر میخوردم شکمم روون نمیشد .دیگه آب سیب و آب اناناس و آ ...

قربونت برم پس اگر شیاف بزنه ضرر نداره؟

چون فقط پودر نوشته بود دکتر

اخه کلا ۳ ساشه هس اونم دوتاشو خورده اثر نکرده چیکار کینم

خیلی کم داده بهش 😯😐 مامان من ده تا قوطی پودر گرفت از یک روز قبلش هر ۱ ساعت با یه لیوان آب میخورد با این حال دکترش کلی غر زد گفت شستشو دادیم تا تونستیم عکس بگیریم و واضح باشه 

حالا عزیزم اشکال نداره بگو آب و مایعات زیاد مصرف کنه نهایتا دکترش شستشو میده

برای منم سه ساشه نوشته بودن و دوتارو که خوردم هیچ تاثیر نداشت ولی از اخرشب خیلی روون میشه و تا فردا ادامه داره.دکتر بهم گفت اگه اصلا تاثیر نداشت حتما شیافو مصرف کن صبح

فقط اش و سوپ خورده این چن روزه دیشبم اش بود ناهارم اش خورده

عجیبه

طبق دستور اون پودر رو میخوره؟

هر ساعت باید یه لیوان بخوره ها

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!
قربونت برم پس اگر شیاف بزنه ضرر نداره؟ چون فقط پودر نوشته بود دکتر

برای منم فقط پودر نوشته بود ولی دیدم هیچ روون نمیشه شکمم .دیگه عصری بهش زنگ زدم گفت اگه تا اخر شب اثر نکرد حتما این شیافو بخر و بذار .بعد دومین ساشه اثر میکنه .ولی حتما باید راه برن.

خیلی کم داده بهش 😯😐 مامان من ده تا قوطی پودر گرفت از یک روز قبلش هر ۱ ساعت با یه لیوان آب میخورد ب ...

این پودرهاش اسمش نوناپیک هس

درواقع بروشور ک داده کلا مصرف برای همه بزرگسال  ۳ ساشه زده