2777
2789
عنوان

طلا هام

272 بازدید | 8 پست

من یه سادگی کردم طلاهای خودمو و با سرویس که برام خریدنو با سکه های عقدمو دادم شوهرم میرفتیم مسافرت خونه مام ویلاییه ترسیدم دزد بیاد دادم بزاره گاو صندوقشون بعدم به دعوا خوردیمو دو ماهه پدر مادرش نیستن و خودشم بیست روزه نیست و بحث جداییمون مطرحه امروز یبار زنگ زدم مادر شوهرم برنداشت بعد به شوهرم زنگ زدم اونم برنداشت بعدش مادرش بهم رنگ زد سلام احوال پرسی گفتم والا مهمون دعوتم طلا هامو میخوام هر وقت بگین بیام بگیرم گفت من خونه نیستم زنگ بزنم به شوهرم ببینم چی میگه اس ام اس میدم یه ساعت گذشت زنگ نزد منم رنگ زدم گفتم ببخشیدا من قراره حاضر شم برم گفت زودتر میگفتی دیگه الان من حاییم دو ساعت گذشت پسر دایی شوهرم زنگ زد که اره عمم امانتی داده بهت بدم اومد اره این رسیدم امضا کن گفتم برا طلا های خونه بابام من رسید ازتون گرفتم دادم که رسید امضا کنم گفت من مامورم‌ مذور امضا نکنی باید برشون کردونم امضا مردم کفتم خوب سکه هایی که توش گذاشتم کو اونام خانوادم داده بودن کفت خوب اونام برات النگو خریدن اونارو باید بدی پس منم گفتم به پسر عمت بگو کارش خوب نیست من دارم میرم مهمونی هیچی نداشتم بندازم طلا های خودمو خواستم اونم گفت کاری نکرده اومدم دیدم که اره زمان دوستیمون مثلا گردنبند ظریفی چیزیم بوده گذاشته بودم تو صندوقم برداشتن خیلی ناراحت شدم خیلیا بعدم رنگ زدم خالم و اینا گفتن کاش نمیکرفتی میومدیم ما میگرفتیم گفتم ترسیدم بابام بفهمه بعدشم دوماهه نمیگن این دختر  همه چیش اینجاس  خالم میگه میشه دیگه تو قهر ولی به من خیلییییی برخورده خیلیا 

میخوای واقعا طلاق بگیری؟ راه برگشت نیست؟

من نمیخوام طلاق بگیرم شوهرم به بابام گفته طلاق توافقی بگیریم تاپیکامو بخونین میفهمین قضیرو کم کم به این ننیجه رسیدم با این مردی که اینقدر بی ارادس و فقط حرف مامان باباشه چیکار قراره بکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا تو طلاق دو طرف یه ضررهایی میکنن، چه مالی، چه روحی، کم و زیاد. دیگه باید بی خیال بشی

سر یه مسئله چرت و حرف پدر مادرش میخواد اگه طلاقم بده بده دیگه راه بازه جادم درازه

سر یه مسئله چرت و حرف پدر مادرش میخواد اگه طلاقم بده بده دیگه راه بازه جادم درازه

ان شالله خیره، ولی در کل بعد ازدواج با هر کس، حواست باشه حداقل طلا و پس انداز شخصیت دست شوهرت نباشه.

من خودم این اشتباه رو کردم، خداروشکر خونم سندش اونموقع که خونه مشترک میخریدیم سند نداشت وگرنه اونم فروخته بودم  و گذاشته بودم رو ثروت آقا.

ببین زندگیم شکر خدا خوبه ولی الان میبینم، برای خرج کردن مال خودمم، حساب و کتاب داره

ان شالله خیره، ولی در کل بعد ازدواج با هر کس، حواست باشه حداقل طلا و پس انداز شخصیت دست شوهرت نباشه. ...

خیلیییی ناراحتم از این رفتارشون اما لااقل الان چهرشونو دیدم منه ساده حالا میخواستم اپارتمانمو بفروشم جهاز بخرم برا خونه اینا فکر کن من چقدر احمقم

خیلیییی ناراحتم از این رفتارشون اما لااقل الان چهرشونو دیدم منه ساده حالا میخواستم اپارتمانمو بفروشم ...

منم از این حماقتا کردم، شاغل بودم از اول حتی پول حلقه خودمو بهش ، دادم تا آبروشو جلو خانوادم حفظ کنم.

بعد ها جاریم اومد، سیاست اون دیدم، دیدم عجب خری بودم من.

ببین یه هزار تومنی هم میداد، چنان تو بوق و کرنا میکرد، بعد پدرشوهر و مادرشوهر و حتی شوهر من ازش تشکر میکردن.

منفردای عقدمون، خونمو دادم رهن، کل پول دادم به بدهی های شوهرم.

هیچ کس نفهمید

همسرتون غریبه هست یا فامیل ؟؟ ندونستم. بعد عزیزم سادگی به قول خودت کردی . آخه اگه میخواستی جایی بذاری کاش به بانک یا خونه ی پدرتون میذاشتید . طلاهای خونه ی پدریت حتما که کاغذ داری . بالطبع اون یکی ها هم مال خود شما هست به هر حال زمانی کادو داده شده یا برات گرفتن.