2777
2789
عنوان

بیاید چالش 🤍🤍🤍🤍

143 بازدید | 10 پست

به عشقتون به هر کسی که دوستون داره زیاد پیام بدید حالم خیلی بده دارم میرم بیمارستان یا اومدم بیمارستان جوابشو شات بدید ✅🤍

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قراره که تا آخر امتحانامون باهم حرف نزنیم

بعد امتحانا شروع کنیم

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

به خواهر برادر خب پیام بدید کسایی که سینگلن کسایی که قهرن پیام بدن لطفا شاید باعث آشتی شد 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

باهاش قهرم پیام‌اخرمو سین‌زده جواب نداده

بهش اینی که گفتمو پیام بده ببین واکنشش چیه 

🥲😂

😂😂😂خوشبخت بشید