2777
2789
عنوان

همسایه گاو

261 بازدید | 21 پست

خونه ماهمیشه سکوت کلا چون نه بچه داریم نه هیچی فقط منو مامانمیم تاالانم سرکارمیرفتیم همیشه شبا میومدیم تا ساعت دوسه ی شب فقط سروصدا داشتن نمیشدواقعا استراحت کنیم ازار دهنده بود. الان که عقد کردم صبح تاظهر سرکارم باز هم میام خونه ظهر اصلا از سروصداشون نمیشه استراحت کرد، 

شباهم همش جیغ وداد، میگم بچن عیب نداره ولی پدر مادره هم بادادکلا حرف میزنن 

تموم حرفاشون انگار با دادو جیغه اصلنم براشون مهم نیست ساعت چنده. 

بچها که گریه میان میندازنشون توراه پله درو میبندن بچه ها انگارتوخونه ما دارن جیغ میکشن، 

یبارمن بهشون گفتم من تازه ازسرکاراومدم میگرن دارم توروخدایکم رعایت کنین

برگشت بمن گفت ایشالا بچه دارشی ببینی نمیشه به بچه گفت ساکت شو شیطونی نکن

بعد دوباره دیدم براشون مهم نیست یه شب حتی ساعت دو و نیم سه زنه و بچش جیغ جیغ میکردن هرچی بچه جیغ میزد مامانه بلندترجیغ میزد اصلن براشون مهم نیست الان تایم این سروصدا ها نیست 

یبارم نامزدم بهشون تذکر داد اومدن طلبکارانه که نامزدت حق نداشت چیزی بگه و این حرفا

الان از ساعت۱تا الان مادره و پدره و پسرشون دادو بیداد دارن، از سردرد دارم میمیرم دودقیقه میخابم یه دادمیزنن میپرم، به مامانم هم میگم برو بگو میگه تاالان چندبارگفتیم بازگفتن فایده نداره

توروخدابگین چیکارکنیم یعنی الان سرم داره منفجرمیشه از سروصداهاشون

بعد ادعای مذهبی بودنم دارن جانماز آب میکشن واقعا حرص دراره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اینا وقتی به بچه خودشون رحم نمیکنن و سرشون جیغ میزنن و میزارن پشت در، انتظار داری مراعات همسایه بکنن؟؟؟؟؟

همسایه بالایی ماهم همینطورن. 

یه بار همسرم بهش تذکر داد گفت من از دست بچه هام کلافه م میخام تو بیابون ولشون کنم.

مدیر ساختمون ندارین بهشون بگین؟  برو آگاهی ببین می تونی شکایت کنی ازشون؟ راهنمایی بگیر از پلیس ...

نه من حوصلشو دارم نه مادرم اصلا میزاره اینکارو کنم اینهمه سال سکوت کرد میگفت زشته فلان