2777
2789
عنوان

😂عکس+بچگی‌

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 85 پست
🤦🤦🤣🤣  خدا ازت نگذره . اتفاقا تخس نیستم 😅

ولی اینجوری که تونفرین کردی پس هوچی هستی 😒😂

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
 ببخشید 🤦😅 چون پسرم 

😶🤦🏻‍♀️

اسم کاربریتونو مهدیس خوندم 🗿

زنجانلی سیز؟ 

من زنجاندا دانشجویام 

هش یری تانیمرام اما 🚶🏻‍♀️

بیدنه قشح مرکز تفریح یا کافه آدرسی وررسیز؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

. از کی هزار تا عکس دارن 😅 الان هرچقدر میخوای عکس بگیر . دلت خنک شه 🤣

داداشم نه دیگ اون موقع بهتر بودم خخ

خیلی دلم میخواد بمیرم.....میدونی چرا؟چون وقتی نیستی بیشتر قدر تو میدونن💔🚶
ولی اینجوری که تونفرین کردی پس هوچی هستی 😒😂

.

شوخی بود 🙏😂

ولی جدی نیستم . از تخس هام بدم میاد 🥴

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 
. از کی هزار تا عکس دارن 😅 الان هرچقدر میخوای عکس بگیر . دلت خنک شه 🤣

بزا همون ی دونه عکسو پیداش کنم ببین 😂😂

خیلی دلم میخواد بمیرم.....میدونی چرا؟چون وقتی نیستی بیشتر قدر تو میدونن💔🚶
. شوخی بود 🙏😂 ولی جدی نیستم . از تخس هام بدم میاد 🥴

اوکی .بخشش😎

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
😶🤦🏻‍♀️ اسم کاربریتونو مهدیس خوندم 🗿 زنجانلی سیز؟  من زنجاندا دانشجویام  هش یری تان ...

اشکالی نداره😉

بله زنجانیام .

واقعا چوخ دا عالی 😊

دانشجوی امسالین؟ ببخشید میشه بگید کدوم دانشگاه .

والا زنجان خودش زیاد چیز بخصوصی ندارع بر خلاف شهرستان هاش . مثل سلطانیه که چند روز پیش اونجا بودم یا کتله خور و.... زیاده .

کافه خوب هم که خودم رفتم کافه سوله . اسپرلوس .
گاوازنگ 😉

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 
داداشم نه دیگ اون موقع بهتر بودم خخ

.

آعان 🤣

نبابا زیاد فرق ندارع 😂

بزا همون ی دونه عکسو پیداش کنم ببین 😂😂

با کمال میل 😂 

حتما همون یدونه کفایت می‌کرده که بیشتر نگرفتن 

اوکی .بخشش😎

😅🙏💚💚

اشکالی نداره😉 بله زنجانیام . واقعا چوخ دا عالی 😊 دانشجوی امسالین؟ ببخشید میشه بگید کدوم دانشگاه ...

بله ، فرهنگیان 

هیچ کجارو بلد نیسم 

نه مرکز خرید درست درمونی ، نه جای تفریحی 

همه اش خوابگاه دانشگاه 

مرسی از پیشنهادتون ، میرم سر اولین فرصت .

بخدا داره زمین تا آسمون😂😂

.

شاید 🙄😂

بله ، فرهنگیان  هیچ کجارو بلد نیسم  نه مرکز خرید درست درمونی ، نه جای تفریحی  همه ...

واقعا چه خوب 😊 ایشالا موفق باشی 

.

بین مرکز خرید اشراق هم خوبه . 

مراکز خرید خوب برو طرفای میدان انقلاب . 

خود بازارشم عالیه . همه چی هست