2777
2789

منفی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک میکنم هاله داره ولی چند روز دیگه باز امتحان کن

من قرص وروژست خورده و دوروز بدش اقدام ب بارداری کردم الان شانزده روزه از اقدام نیگذره و هجده روز از قطع قرص ،بعضی علائم مثله کمر درد و درد رحم دارم و از امروز سینه هام شروع مرده ب درد کردن 

حالا برای اینکه خیالت راحت باشه فردا بزن دوباره 

ببخشید تو تاپیکتون خوندم شما هم در حال اقدامین ،تا حالا شده دو هفته درد پریود و درد کمر داشته باشین و بد دردش قطع بشه و خبری از پریودی نباشه؟من الان سینه هام حساس شدن کمر درد مداوم دارم ،اصلا سابقه نداشته و درد رحم هم جزئی بعضی وقتا ک زیاد سر پا وایمیسم دارم

ببخشید تو تاپیکتون خوندم شما هم در حال اقدامین ،تا حالا شده دو هفته درد پریود و درد کمر داشته باشین ...

اینایی که گفتید علائم بارداریه عزیزم

من داشتم اما بعد اینکه قطع شد چند روز بعد پریود شدم 

نمیخوام نا امیدت کنم یا امید الکی بدم

اما اگه بی بی هاله انداخت یا عقب انداختید دوباره بزن تا خیالت راحت شه

اگه نه که بزار چند روز بعد بزن 

خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞