2777
2789
عنوان

چرا ملت حسودن

291 بازدید | 48 پست

امتحان زبان داشتیم من اولین نفر زیر ۵ دقیقه برگه دادم همه تعجب کردن بعد از حسودیشون برداشتن منو از گروه کلاسی ایتا حذف کردن

ميگما او باید میموندی به ما تقلب میدادی

مدیر پشت سرم من بود چطور اصلا تقلب بدم 

چرا ملت اینقدر حسودن واقعا گاها میخوام‌گریه کنم 

نمیدونم شهر ما اینطورین( اصفهان)😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونستم پسرا هم از این دغدغه ها دارن ول کن بابا گور باباشون  همینطور ادامه بده

نه اتفاقا هممون از این دغدغه ها نداریم 

من اینطوریم چون ساکتم مثل بقیه نیستم تو این سن بیفتم دنبال دخترا بفگر آیندم

متشخص رفتار میکنم اصلا با بچها رفیق نمیشم مثل خودشون حرف بزنم کارای زشت و... 

اما واقعا درک نمیکنمشون

بعضی موقع ها میگم نکنه من بدم اما بعد میفهمم واقعا من کاد خاصی نمیکنم که بخدا اینقدر که حرص ام میدن

مَردم مگه سر این چیزا گریه میکنه😑😒چیزی نشده که بچه خرخونی هستی که به کسی ام خیر نمیرسونه ؛یه گروه ...

مرد احساسات داره گاو نیست دوست عزیز 

😑فرقی نداره اما این رفتار حال آدم بهم میزنه

تو خودت مشخصه از اون حسودایی

من خیلی وقته از سن محصلیم گذشته ؛فرزانگانی هم بودم ؛حتی اگر میوفتادمم ؛غرورم نمیذاشت منت کسی رو بکشم 

برای دخترشم زشته تو ۱۸وسالگی انقدر لوس باشه چه برسه پسر

ببین داداش بذار اینو بهت بگم و برم من خودم همیشه جزو ادمای معمولی کلاس بودم نه درس خون بودم نه تنبل اما همیشه تنبل ها و معمولی ها می دیدم با چشمام که زرنگ ها و کسانی که برای اینده اشون تلاش میکنن رو مسخره میکنن مثلا بهش میگن سوسول مامانی یا بهش میگن خرخون یا بهش میگن بچه مثبت یا اوسکل اینا همه از حسادته چون هرکسی لیاقت و توانایی اینو نداره که بشینه صبح تا شب درس بخونه پس دشمنای تو الان مسخره ات میکنن چون خودشون عرضه ندارن درس بخونن و برای اینده اشون برنامه ریزی کنن بالخره اگه اسون بود همه اینکارو میکردن اگه موفقیت اسون بود همه موفق بودن الان اما چون هرکسی عرضه سختی کشیدن و موفق شدن رو نداره میان اونایی کع به شدت سختی میکشن و برای اینده اشون تلاش میکنن رو مسخره میکنن تا خودشون اروم بگیرن و تورم بکشونن پایین پس هروقت کسی بهت تیکه انداخت حتی اگه نشون نداد که داره حرص میخوره بدون داره میسوزه که تو تلاشگر هستی 

مرد احساسات داره گاو نیست دوست عزیز  😑فرقی نداره اما این رفتار حال آدم بهم میزنه

احساسات در این حد؟؟؟؟ 

دبیرستان روزای خوشته ؛دانشگاه تیکه پاره نشی با این روحیات حساس