2777
2789
اقایونم میان ولی خب دیگه سایت همه گانی شده

عرض کردم مانعی نیست و جنسیت تعیین شده ای مشخص نکردند برای حضور 

سایت عمومی هست و همه میتونند استفاده داشته باشند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
ینی اینجا واسه خانوماس ؟ خب برنامتون بریزین ، اینجا هر چی اسم برنامه رو مینویسم میزنه مجاز نیس 

اولا برا خانوما بود ولی الان اکثر مرداهم عضون وخیلیام عضو نیستن و خواننده تاپیکان به هر حال چه فرقی داره جفتمونم ادمیم دیگه طرف سو استفاده نکنه از تاپیکا اشکالی نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا برا خانوما بود ولی الان اکثر مرداهم عضون وخیلیام عضو نیستن و خواننده تاپیکان به هر حال چه فرقی ...

اره حرفتون درسته ، من فقط میخواستم بدونم چجوریه سایتش

اره حرفتون درسته ، من فقط میخواستم بدونم چجوریه سایتش

چجوریاش که والا منم تازه وارد شدم فقط همه جور تاپیکی میزنن و اینکه فحشی چیزی بگی گزارشت بزنن به نی نی یار درجا اکانتت مسدود میشه

[QUOTE=324289436]چجوریاش که والا منم تازه وارد شدم فقط همه جور تاپیکی میزنن و اینکه فحشی چیزی بگی گزارشت بزنن به نی ن ...[/QUOTE

آره نی نی یار داره اینجا ، خنده داره اسمش😂😂😅

[QUOTE=324289436]چجوریاش که والا منم تازه وارد شدم فقط همه جور تاپیکی میزنن و اینکه فحشی چیزی بگی گز ...

والا من با اکانت قبلیم با یکی بحثم شد درجا اکانتم پرید از این ببعد قرار دعواهارو در ایتا و روبیک میزارم😂😂