2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما دوساله ازدواج کردیم. پدرم خونه داده بهمون... زندگی کینم. ن واسه همیشه گفته براهروقت خواستین.

الان پدرم وام گرفته کف خونه و اتاقارو سرامیک کنه مادرهمسرم هی ناله میکنه ک الان وقت تعمیراته اخه زمستون و غرزدن.... درحالیک پدرم کلی وام گرفته وگفت تابستون شاید گرونترشه وسایل الان انجام بدم وخونه خودشه بماربط نداره درحالیک خودش شار دیگ مستاجره

وای بجهها دیگ متنفرم ازماددش وخواهراش. فقط بفکر داداششون وخودشونن

چیکارکنم تحمل کنم باهمسرم بدنشه رابطم..هرروز زنگ میزنه این دوسال امارمیگیره کی اونجاس چی خوردین... من دیگ تسته شدممم

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊

همش میخوام بیخیال باشم نمیتونم. خواهرش بخدا هیموقت بماتعادفم نمیکنه بریم خونش ولی هرجامیره باید همسرمن برسونتشون. باشه عبنداره داداششه ولی منم زنداداششم اصلا بمن توجه نمیکنه فقط میگ داداسم وبااید من تحویلش بگیرم دعوتش کنم وگرنه من ادم بده ام

ما دوساله ازدواج کردیم. پدرم خونه داده بهمون... زندگی کینم. ن واسه همیشه گفته براهروقت خواستین. الا ...

تا اونحا که من دیدم مردهایی که دهن بینن و اذیت کنن اگه از طرف خونواده زن ساپورت بشن بعدا خیلی جولون میدن و قابل کنترل نمیشن . کاش بگی پدرم نیاز به پول داره باید یه اجاره کم بدیم .‌زیاد بهش رو نده . والا بعدا نمی تونی جمعش کنی 

تا اونحا که من دیدم مردهایی که دهن بینن و اذیت کنن اگه از طرف خونواده زن ساپورت بشن بعدا خیلی جولون ...

ن همسدم واقعا پسرخوبی. واقعا فوق العادس. ازین نظر‌خیلی خیلی قدرشناسه. ما ازاول میخواستیم احاره بدیم وهمسرمم خودش هرچندوقت یبار میگ ب پدرم ک روم نمیشه اینجاییم یکم احاره میدیم ولی پدرم قبول نکرده. من اگ ذره ای همسرم قدرشناس نبود ۱ثاینم نمیموندم اماخانوادش کلا یجورین خوب نیستن

تا اونحا که من دیدم مردهایی که دهن بینن و اذیت کنن اگه از طرف خونواده زن ساپورت بشن بعدا خیلی جولون ...

ولی همسر من اصلا اهل اذیت واینا نیست فقط خانوادش خاهر ومادرش بدن پدروداداششم واقعا خوبن ولی ماددش....مزخرفه

ولی همسر من اصلا اهل اذیت واینا نیست فقط خانوادش خاهر ومادرش بدن پدروداداششم واقعا خوبن ولی ماددش... ...

اگه مامانش روش نفوذ زباد نداره اهمیت نده.  تا میتونی بهش محبت کن. سعی کنن مادرش و هم نرم کنی 

اگه مامانش روش نفوذ زباد نداره اهمیت نده.  تا میتونی بهش محبت کن. سعی کنن مادرش و هم نرم کنی&nb ...

ن نداره

ازش مبترسه چیزی بگه همسرم دهنشو سرویس کنه چون میدونه بی منطقه