2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

5سال ، من

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
5سال ، من

میتونم بپرسم چرا این همه طول کشید؟ و اینکه مشکلی باهم نداشتید؟ حرف بقیه براتون مهم نبود این همه عقدین؟ منم سه ساله عقدم دارم خونه کیسازم یه سال دیگه تموم میشه ولی خب خیلی نگرانم

میتونم بپرسم چرا این همه طول کشید؟ و اینکه مشکلی باهم نداشتید؟ حرف بقیه براتون مهم نبود این همه عقدی ...

بخاطر شرایط مالی 

اولش که مشکل داشتیم میخواستیم جدا بشیم بعدش هم مشکل مالی و حمایت مالی نکردن خانواده ها

حرف مردم برامون مهم نیست ( برای من و همسرم) 

انشالله عید سال جدید عروسی مونه

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
دلیلش میتونم بپرسم چیه؟ باهم مشکلی ندارید؟ اطرافیان هیچی نمیگن؟ 

من الان دوتا بچه دارم 

زمان عقدم یکی از دلایلمون داشتیم خونه میساختیم بعد ساخت خونه هم وسایل و مخارج عروسی جمع کردن 

اطرافیان اون زمان چیزی نمیگفتن برعکس تحسینمون میکردن 

ولی دوران عقد با شوهرم زیاد دعوامون میشد و خسته شده بودیم 

من الان دوتا بچه دارم  زمان عقدم یکی از دلایلمون داشتیم خونه میساختیم بعد ساخت خونه هم وسایل و ...

دقیقا منم همین شرایطم سال دیگه خونمون ساخته میشه ولی الان حیلی باهم بحث داریم حس میکنم بعددعروسی شاید مثل قبل دیگه همو دوستدنداشته باشیم

دقیقا منم همین شرایطم سال دیگه خونمون ساخته میشه ولی الان حیلی باهم بحث داریم حس میکنم بعددعروسی شای ...

نه برید زیر یه سقف درست میشه بالاخره مشکلات مالی و خرج خونه و عروسی همش باعث میشه آدم فکرش درگیر باشه و ثبات اخلاقی نداشته باشه ولی طبق تجربه خودم میگم این دوران خانواده ها رو به هیچ وجه وارد دعواهاتون نکنید سعی کنید حرمت بینتون حفظ بشه دعوا همیشه هست حتی بعد از عروسی 

نه برید زیر یه سقف درست میشه بالاخره مشکلات مالی و خرج خونه و عروسی همش باعث میشه آدم فکرش درگیر باش ...

به نظرت ارزش داره برای خونه ساختن عقدم طولانی بشه؟ 

به نظرت ارزش داره برای خونه ساختن عقدم طولانی بشه؟ 

آره خیلی ارزش داره جا نزن بعد هر سختی... آسونی در راه هست

ما نه ماشین داشتیم نه پولی اضاف میومد بخوایم خوش بگذرونیم ففط جمعه ها همسرم میومد دنبالم میرفتم خونشون با هم وقت میگذروندیم نهایت گاهی پیش میومد میرفتیم رستوران غذا میخوردیم نه مسافرتی بود نه تفریحی ولی بازم  خداروشکر تونستیم به سرپناه درست کنیم توی این اوضاعی که اجاره و رهن خونه ها سر به فلک کشیده