2777
2789
عنوان

نی نی سایتی عزیز شعور داشته باش

321 بازدید | 28 پست

تاپیک سرکاری نزن چرا مگه مرض داری چرا میخوای بهت توجه شه هر تاپیکی میریم نمیتونیم اعتماد کنیم یه بار یه خانمی گفت نامزدم خودشو کشت  خیلی وقت پیش من کلی واسش گریه کردم افسرده شدم اگه خیلی تخیلاتت خوبه برو کتاب بنویس مارو ایستگاه نکن😩بخاطر شمایی که تاپیک دروغ میزنی ما دیگه به هیچکس اعتماد نمیکنم😩😩

عقل همیشه در تعقیبم بود اما من سریع تر بودم........  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینجا یه بار ۸۰۰برا کسی زدم دیدم کلاهبرداره....گفت بچم برنج نخورده و...

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌

مادرانی دختر دار یه کاربر هم هست ک کلی تاپیک‌ با عنوان مادرهای دارای دختر فلان جا چکار میکنید لباس چه می‌پوشن و..و تاپیک‌ رو هم رها می‌کنه چند وقته زیر نظر دارمش این همون کاربر مریضی هست ک بعد میاد درخواست دوستی میده و ازتون در مورد تنبیه دختراتون می‌پرسه و بعد پیشنهاد فلک کردن میده  سال قبل با من و خیلی‌ ها اینکار رو کرد حتی عکس پای بسته شده دختر فرستاد خواهشاً درخواست قبول نکنید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مادرانی دختر دار یه کاربر هم هست ک کلی تاپیک‌ با عنوان مادرهای دارای دختر فلان جا چکار میکنید لباس چ ...

یا ابلفضل

عقل همیشه در تعقیبم بود اما من سریع تر بودم........  

طرف هردفه تاپیک میزنه میگه عموم سرطان داره چجوری میشه بمیره ولی سر پاباشه دوهفته بعد همین سوالو میکنه میگه شوهر خواهرم داره بعد میگه مادربزرگم داره بعد یروز میگه خودم دارم درمانم نکردیم دستکاری میشه خوب نیست بعد یبار میگه یکی اذیتم هرده همش نفرینش میکنم .بهش گفتیم چرادروغ میگی باروان کاربرا بازی میکنی میگفت الهی سرطان بگیری توام

لایک نکنید .توروخدا