2777
2789
عنوان

نوزاد ۷روزم……

118 بازدید | 9 پست

سلام وقت همگی‌بخیر

بچه‌ها‌ دخترم ۷روزشه پاهاش حالت پرانتزی داره کاملا،عادیه؟برطرف میشه؟همه نوزادا این شکلیه پاهاشون؟ مامانم چند روز قنداقش کرد ولی بچم دیگه‌دیشب انقد بی قراری کرد و بعد باز کردن قنداق‌آروم شد‌و خوابید‌که گفتم دیگه قنداقش نکنه، نمیدونم میترسم از اینکه قنداقش‌نکنم بعدها زبونم لال‌پشیمون شم

توروخدا  از رو تجربه یا شنیده هاتون منو راهنمایی کنید

هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄

وا پای نوزاد پرانتزیه دیگه دکتر گفته مشکل داره یا خودت متخصص شدی؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکمش عادیه ولی اگه خیلی شدیده ببرید دکتر خیالتون راحت بشه. تا 1سالگی انقد ایراد پیدا میکنید میبرید دکتر اونام میگن عادیه. من خودم پاهاشو بردم چشمش یکیش کوچیک بود بردم و... الان 4سالشه خدارو شکر همش خوب شد

وا پای نوزاد پرانتزیه دیگه دکتر گفته مشکل داره یا خودت متخصص شدی؟

دکتر گفت طبیعیه به مرور درست میشه

خودم نگرانم مامانم میگه قنداق نکنم این شکلی میمونه منم میترسم پشیمون شم

هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄
دکتر گفت طبیعیه به مرور درست میشه خودم نگرانم مامانم میگه قنداق نکنم این شکلی میمونه منم میترسم پشی ...

هیچی نمیشه اصلا نترس هزار گاهی با روسری مچ پاهاشو آروم ببند نمیخواد کلا قنداق کنی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است