2777
2789

19 سالمه قدم 155💔😐

کلاس چهارم که بودم پریود شدم از ورزش و اینام خبری نبود به قول یارو گفتنی تازه به هوش اومدم اخه هرجا میرم میگن چندسالته میگم 19 باور نمیکنن میگن 14 سالته😂😔

حالا میخوام 160 بشم هی ورزش میکنم شیر و قرص اهن و اینا میخورم دکترم رفتم گفت مشکل غدد نداری نمیتونم الکی بهت دارو بدم

چیکارکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هم سن تو ام 135 سانتم 🙄

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

اره یکم قدت کوتاهه ولی خب من قدکوتاه بیشتر دوس دارم😂😐ولی خب شاید ارسیه؟  آبجیم۱۶سالشه قدش 148خیلی کوتاهه😂🥺ولی من خیلی دوس دارم؛ اما نیازی نیس انقد تلاش کنی قدت بلندتر شه

خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚

2790
2778
2791
2779
2792