dooriteem مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 1017 عنوان کیسه آب 53 بازدید | 6 پست بچه ها به نظرتون کیسه آب توی ۲ ماهگی پاره میشه ؟ 1402/10/22 | 13:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانووووجااااان عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 2068 نه بابا اصلا اگه سرجمع دوتا قاشق اب توش باشه خسلی کمه ...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
dooriteem مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 1017 نه بابا اصلا اگه سرجمع دوتا قاشق اب توش باشه خسلی کمه اها خیلی ممنوندو روز از موعدم گذشته یکم خون و لخته خیلی کوچک دیدم الان هم آب میاد هر از گاهی ،زیاد نیست ترسیدم گفتم نکنه اینطور شده باشه مرسی گلم
بانووووجااااان عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 2068 اها خیلی ممنون دو روز از موعدم گذشته یکم خون و لخته خیلی کوچک دیدم الان هم آب میاد هر از گاه ... ازمایش ندادی؟؟آب که ترشحه چیزی نیست ...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
dooriteem مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 1017 ازمایش ندادی؟؟ آب که ترشحه چیزی نیست اخه مثل ترشح نیست آبه نه هنوز ،به خاطر شرایط نتونستم برم اما بیبی چک دوبار زدم مثبت شد الان هم دو ماه هست از پریودیم گذشته ویار دارم، خیلی از خصوصیات زنای باردار رو دارم
بانووووجااااان عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 2068 اخه مثل ترشح نیست آبه نه هنوز ،به خاطر شرایط نتونستم برم اما بیبی چک دوبار زدم مثبت شد ... اوایل بارداری ترشحات این شکلیهچقدر دل داری تو دختر چرا نمیری آزمایش بدی باید زیر نظر دکتر بری کلی آزمایشو سونوگرافی هست ک باید انجام بدی انقدر سرسری نگیر هرچیزیو واجب و لازمه اینا ...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
dooriteem مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 1017 اوایل بارداری ترشحات این شکلیه چقدر دل داری تو دختر چرا نمیری آزمایش بدی باید زیر نظر دکتر بری کلی ... باشه مرسی عزیزم