2777
2789
عنوان

رابطه ی کامل در دوران نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 47482 بازدید | 77 پست
اسی بنظرم انجام ندی بهتره من با عشق و به هم رسیدیم ی ماه قبل عروسی همچی تا مرز بهم خوردن رفت زندگی ...

بخدا اگه ت عقد طلا بگیره باکره نباش دختر براش گرون تمام میشه حداقل تو ایران من که دیدم میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سنتی بود و داشتم مشکلی پیش نیومد حالا مثلا تو عقد به مشکل بخوریم خدایی نکرده بخوابیم جداشین کی ب ...

عزیزم نیاز نیست کسی باور کنه در صورت دوشیزه بودن میشه رفت پزشکی قانونی و پیگیری کرد شناسنامه رو عوض میکنن و شناسنامه جدید اسم همسر سابق دیگه داخلش نیست

عزیزم آغاز رابطه رو گذاشتن شب حجله ،یعنی اولین شب عروسی 

تو خودت رو سفت بگیر ،بعدش خودش اعتمادش بهت بیشتر میشه

من نمی خوام بعدا ضرر کنی ،اصلا مشکلی هم پیش نیاد ولی خودت دیگه خیالت راحته 

بعدشم درد داره من که آنقدر درد داشتم تا سه روز نزاشتم بهم دست بزنه 

بهش بگو اگه دوستم داری ،زود تر کاری کن به هم برسیم ،بریم زیر یه سقف ،اون موقع من در خدمتم 

والاه من به چشم دیدم دختره قبول نمیکردرابطه داشته باشم میگفت بزارعزیزبمونیم واسه هم تاشب عروسی ذوق د ...

مردی ک بخاطر این چیزا خیانت‌کنه همون بهتر ک زن زودتر بشناستش 

شاید بعد عروسی زن ی مشکلی پیدا کرد و دکتر رابطه رو منع کرد تا زمانی ک درمانش تموم شه

مرد باید بره خیانت کنه؟

عریزم من و همسر دوران عقد رو همش رابطه کامل داشتیموخیلی هم خوبه از چی میترسی اگه به شوهرت اعتماد داری داشته باش چه عیبی داره عزیزم الان قانونن زنش هستی خوب رابطه داشته باشین چه عیبی داره 

اخه قبول نمیکنه میگه مگه زن و شوهر نیستیم چرا نمیزاری 

باید براش توضیح بدی قبل از عقد نمیتونی این کار و انجام بدی و آرامش داشته باشی تو عرفا الان خونه پدرتی پس نیاز نیس حس کنی داری کم میزاری یا عذاب وجدان بی‌مورد داشته باشی 

چه کاریه یه لحظه لذت بعد یه عمر با خودت بگی یعنی زبون منو گربه خورده بود عزت نفسمو حفظ کنم بگم نه واقعا نمیتونستم جلو خودمو بگیرم ببینم واقعا همسرم ازالان حاضره به حقوق من احترام بزاره 

رابطه برای دختری که هنوز خونه باباشه پر از استرسه تازه خونواده ها هم یکی یکی می‌فهمن  دیدگاهشون به دختر عوض میشه

ما مورد داشتیم عقد بودن کاری کردن و به افراط هم کشیده شد نصف شهر می‌دونستن اینا دچار این حالت شدن ناباورانه بعد از عروسی تخت و جمع کردن کم کم اختلاف و جدا شدن 

با اینکه شرعی عرفی قانونی بوده اما آنقدر وابسته جنسی شدن تازه بعد عروسی که مجبور بودن بگیرن و بعدش به اجبار با هم باشن متوجه شدن اصلا بدرد هم نمیخورن و رابطه به هیچ وجه برای دوام زندگی و آرامش و خوشبختی کافی نیس 

باید براش توضیح بدی قبل از عقد نمیتونی این کار و انجام بدی و آرامش داشته باشی تو عرفا الان خونه پدرت ...

ببخشید سطر اول قبل از عروسی منظورمه 

خیلی خانواده ها هم که می‌فهمن تا عروسی خودشو نگه نداشته عروس خیلی توی جشن گرفتن مشارکت نمیکنن و بعضا طعنه میزنن تو گوش پسر میخونن و حرف و حدیث درست میکنن 

شما زن و شوهرین کسی هم نمیخواد خدا نکرده از هم بگیره که اما هر کار با رسم و راه خودش از الان خودتو با ارزش بگیر و وادارش کن به حقوقت احترام بزاره تو هنوز چنین وظیفه ای نداری ایثار و فداکاری هم نکن یک دوماه چند صباح صبر کن ببین چیکار میکنه چه جشنی میگیره

برات برای بدست آوردنت بزار زحمت بکشه اصلا اینطوری فکر کن تا رابطه کامل نکردی ملکه ای و برگ برنده دستته 

من دیگر حرفی ندارم منبر رو به بزرگان واگذار میکنم 

والاه من به چشم دیدم دختره قبول نمیکردرابطه داشته باشم میگفت بزارعزیزبمونیم واسه هم تاشب عروسی ذوق د ...

اون اکه رابطه هم برقرار میکرد باز نی رفت پس خوبه که رابطه برقرار نشد چونکه طلاق که گرفتن اونیکه ضرر میکرد دختر بود حالا ولی باکره بودن تو عقد برگ برنده دختر هس