2777
2789
عنوان

چ کنم بچمو

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 40 پست
عزیزم ندم هم بعد دوسال میاد میبرش بعدم برم سرکار یا چیزی کسی نگه نمیدارن همه میگن نیارش و مسئولیتش ز ...

به نظرم آقایون نمیتونن خوب مراقب بچه شون باشن و در ضمن اگه حق حضانت داشته باشی نمیره کامل پیشش که

بعد ۱۸ ام خودش انتخاب میکنه که پیش کدومه تون باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش قبل بچه دار شدن جدا میشدی الان اون بچه بره زیر دست نامادری میتونی راحت زندگی کنی؟خوشبخت میشی؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

درسته😔😔😔😔

بخدا من اینجا میام فقط تعجب می‌کنم با وجود مشکلات فراوان چندتا چندتا بچه میارن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بخدا من اینجا میام فقط تعجب می‌کنم با وجود مشکلات فراوان چندتا چندتا بچه میارن

اره دیگه اشتباهه. مثلا خودمن تودوران عقد فهمیدم یه آشغاله هرزه س ولی بازم عروسی کردم باهاش الانم بچه.

خاکتوسرمن برم زیر خاک بااین حماقتام😔

اره دیگه اشتباهه. مثلا خودمن تودوران عقد فهمیدم یه آشغاله هرزه س ولی بازم عروسی کردم باهاش الانم بچه ...

دور از جونت بچه ها خیلی گناه دارن تا جایی که میتونی سازش کن برید پیش مشاوره یا خواستی من یکیو میشناسم تلفنی مشاوره میده 

من بین همه دردی ک گفتی فقط یک بیرون رفتنم رو کار نداره حتی بدتر از شوهر تو هست بی حق و منظور خسیس هم مالی هم عاطفی عصبی هرچی ک داره برای خانواداش هست نه منو بچه هام حتی اونقدر پررو هست ک هیچی نمیاره اما توقع داره من بهترین غذا درست کنم بهش احترام بذارم شودم یک مرده متحرک اما چون نمیخوام ب آینده بچه هام گند بخوره با همه چی ساختم حتی بخاطر آرامش بچه هام دعوا نمیکنم زیاد چطور باشه بره خیلی روی عصابم چون خودم بچه طلاق بودم میدونم چقدر سخته وقتی محروم باشی از جانب پدر یا مادر بخصوص مادر

انشالله هرچی خیرتون هست همون بشه.خیلی سخته میدونم

انشاالله 

من دلم نمیخواد بچمو بیاد ببره همه میگن نمیاد ولی ی زن گرفته ک یه دختر داره میترسم بیاد ببره بعد ۷ سال الان ۴ سالشه خدا ب دادم برسه فقط