سلام دوستان من ناباروری دارم پنج سال بچه نخواستم بعدش پنج ساله اقدامم سی ساله شدم خودم تنبلی تخمدان خفیف دارم هرمابدون داروپریودمیشم که باداروفولیکول ۲۲هم حتی داشتم چندماه ولی باردارنشدم چندتادکترعوض کردم شوهرمم ده سال پیش واریکوسل داشته عمل کرده ولی بازم عودکرده وگریددوبه سه البته یک طرفه بوده بیضه ی راست سالمه وضعیت اسپرم هام طبق آزمایش یکم سرعت کم داره باچسبندگی کم وعفونت داشت که براش فقط ویتامین ای وسی خورده قرص عفونت ولی دکترامیگن باتوجه به این ازمایش بایدبارداربشیدامانمیشیم توروخداکسی تجربه مشابه داره کمکم کنه خیلی ناامیدم دلم شکسته بنظرتون برم آی وی اف یاای یوآی یاشوهرم دوباره عمل کنه خوبه؟تبریزوارومیه دکتریامرکزخوب میشناسیدیاتهران فقط این سه تاشهرمیتونم برم ممنون میشم راهنماییم کنیددعاتون میکنم❤
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
آخه مشکل داریم سنم بره بالابدترم میشه چندسال دانشگاه داشتم اشتباه کردم نیاوردم نمیدونستم واریکوسل وتنبلی انقدردردسرداره آخه حتی یه بارم سقط نشده بگم میشه ولی سقط میشه فقط یکی دوباربارداری شیمیایی وپوچ شده بادارو
خانوما توروخدا بیاین کمک من هجده روزه که قرص وروژست(ضدبارداری) رو قطع کردم هنوز پریود نشدم ،کیست و تنبلی تخمدان ندارم ،بعده قطع کردن قرص فرداش و چند روز بدش اقدام ب بارداری داشتم ،ی مدت شک کردم ک شاید باردارم بی بی چک زدم دوبار منفی بود ،کمر دردو درد پریود دو هفتس داشتم از زمان قطع قرص ولی الان فقط کمرم درد میکنه و ی کوچولو رحمم ،دکتر وقت کردم برا ماه بعد نهم ،چیکار کنم چی بخورم ک پریود بشم 😭