2777
2789
عنوان

امتحانممممم😭

107 بازدید | 12 پست

سلام ببخشید من هدفم از زدن تاپیک فقط همین چندتا سوالم بوده صبح امتحان ریاضی دارم ۴ تا فصله دو تاشو خوب بلدم خیلی خوب اما دوتا دیگشو اصلا بلد نیستم مثلا ۴ تا فصله پایه نهمم فصل سه چهارو اصلا بلد نیستم میترسم صبح خراب کنم امتحان ترمه امسالم نهایی ام بگین چیکار کنم چجوری بخونم که برسم ممنون میشم فصل سه در باره اثبات که من از پارسال معلممون خوب یادمون نداد الان اومدم مدرسه جدید لنگ میزنم فصل چهارم همین فرجه سه توان ایناس 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کلی وقت داری که. بخون میرسی. از تو گوگل فیلم آموزشی ببین؛ بعد سوالات کتاب رو حل کن؛ بعد یه دور مرور و جمع‌بندی کن و از هر چهار فصل نوبت اول، نمونه سوال امتحانی حل کن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.