2777
2789
خودتون چی

خودم معمولی هستم،عمرا مثل اونا نمیشم ،البته اگه به خودم برسم از لحاظ خوشگلی از همه سرتر هستم،اما اضافه وزن دارم و این باعث میشه نتونم لباسهای مورد علاقه ام رو بپوشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم معمولی هستم،عمرا مثل اونا نمیشم ،البته اگه به خودم برسم از لحاظ خوشگلی از همه سرتر هستم،اما اضا ...

منظورم اینه تفریحاتتون مثه اوناس؟  ترجیح میدادین که مثه اونا باشین ولی فامیلای شیک نداشته باشین؟ 😅😅😅

منظورم اینه تفریحاتتون مثه اوناس؟  ترجیح میدادین که مثه اونا باشین ولی فامیلای شیک نداشته باشین ...

عمرا تفریحاتم مثل خاله های شوهرم نیست ،سالی سه بار مسافرت میریم شمال و کیش و شهر پدریم همین ،تو خواب هم نمی‌بینم مثل اونها تفریح کنم،مادرشوهرمم مثل اونها تفریح نکرده تا به حال ،نهایت یه دوسه بار چند ماهی رفته پیش خواهرش،همین

مثلا چی

مثلا اینکه بچه هاشون خیلی اوضاع خوبی ندارن. خونه ندارن. ماشین ندارن

خودشونم پس انداز زیادی ندارن اما مادرشوهرم کفش غیر مارک نمیپوشه

همه خریداشون از برندهای معروفه. عطرهای گرون.کرم هاشونو از خارج میگن دوستاشون بفرستن.خرید سوپری میرن از گرونترین سوپرمارکت خرید میکنن و ....   یعنی کل حقوقشون میره برای همینا و دریغ از یه پس انداز ماهیانه همشم مینالن از نداری

من خودم قبلا خیلی به شیک بودنم اهمیت میدادم و همینجوری بودم. بعد ازدواجم خب شرایط من و همسرم یکم سخت شد. منم سعی کردم اندازه جیبم خرج کنم. اوایل  خیلی تحت فشار بودم مدام تلاش میکردم منم هم سطح اونا باشم و سخت بود. الان دیگه بیخیال شدم. فهمیدم ارزش انسانی به شیک بودن نیست

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
شیک و باکلاس منظورتون چیه

منظورم اینه تحصیلات خوبی داشته باشن،  ظاهرشون خیلی شیک باشه حتی اگه خودشون زیبا نباشن،  و طریقه معاشرت کردنشون هم خیلی شیک باشه.  و ثروتمند باشن