2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره هستن. خیلی بیشتر از من

ولی کاش نبودن

کاش معمولی بودن ولی تو مسائل مهمتری درک بالاتری داشتن

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
مادرشوهرتون چی

اونم خیلی شیک بوده ،خب الان سنش بالا رفته،اما مهمونیا واقعا شیک و با کلاس و از همه بهتر اینکه هیکلش رو فرمه 

اما خاله های شوهرم خارج از کشورند تابستانها با کشتی مسافرت میرن زمستون ها میرن پیست اسکی  ،اونا دیگه خییییلی شیکن،مادر شوهرم قابل مقایسه نیست با خواهراش

یعنی شیک بودنشون باعث میشه حس خوبی بهتون دست بده؟

قطعا حس خوبی که میده ولی همونقدرم استرس داره ؛وقتی مادرشوهرت خیلی باسلیقه است دست پختش عالیه دیزاین بلده ؛خونه اش عین خونه‌ی نوعروس همه چی مدرن و شیک ؛ادم باید دنبال این چیزا باشه ازشون عقب نمونه 

من خودمم چون اهل این کارام خوشم میاد ایده میگیرم همش

ولی شاید برای همه جالب نباشه ؛و تو فشار باشن سر این داستان