2777
2789
عنوان

زرشک پلو مرغ

125 بازدید | 9 پست

بچه ها من هنیشه زرشک پلو رو با رون مرغ درست میکردم

امروز فقط سینه مرغ دارم خوب میشه مثل رون اگه خوب نمیشه یه چیز دیگه درست کنم

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه با سینه درست میکنم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

دیگه بستگی داره رون دوست داشته باشی یا سینه ما سینه دوست داریم خیلی ام خوشمزه تره مثلا رون یکم اضاف بیاد دیگه اصن نمیشه بخوریش اما سینه نه مزش عوض نمیشه

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

من زرشک پلو با رون درست میکنم تهچین با سینه

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.