مهدیسو مدیر استارتر عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 145 عنوان سبک زندگی 98 بازدید | 6 پست سلام دوستان خیلی دلم گرفته از شوهرم همیشه مهمون سرزده میاره اونم فامیلای خودش منم دوتا بچه کوچیک دارم بعد فورا پشت سر من صفه میزارن آقام خوب گوش میده و میاد هی بمن حرف میزنه بقرآن فقط بخاطر این دوتا طفل معصوم دارم تحملش میکنم هرچیم بش میگم بیفایدس شما باشین چکار میکنین؟؟ 1402/10/22 | 08:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banooye_aramesh عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6891 طرف منم لجبازه همین لجبازیش باعث جدایی مون شد کاشکی بشه لجبازی کنترل کرد خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
skotland عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 12429 طرف منم لجبازه همین لجبازیش باعث جدایی مون شد کاشکی بشه لجبازی کنترل کرد الان راضی هستی جدا شدی
banooye_aramesh عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6891 الان راضی هستی جدا شدی جدا شدیم ولی درد جداییم برام سخته خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
مامان3ترمیناتور عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 1561 بخ خاطر بچه هام تحمل میکردم، با خودم ورشد شخصیم بیشتر اهمیت میدادمدتا ماراش در نظرم کمرنگ بشه ما شیخ و واعظ، کمتر شناسیم/یا جام باده، یا قصه کوتاه...
مهدیسو مدیر استارتر عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 145 طرف منم لجبازه همین لجبازیش باعث جدایی مون شد کاشکی بشه لجبازی کنترل کرد آره خیلی از مردا لجبازن منم همینطور لجبازم هست بدجور