2777
2789

آره خداکنه هوا تا آخر زمستون همینجوری باشه من متنفرم از سوز و سرما

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دل من اما چه کسی نقش تو را خواهد شست همیشه این شعررو موقع بارون زمزمه میکنم🥰

من این👇

شُست باران همه ی کوچه خیابان ها را.....

پس چرا مانده غمت بر دل بارانی من؟......🖤😔

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

پریروز همه پرده های خونه رو کندم  دخترم گفت وا مامان الآن چه وقت شستن پرده و تمیز کردن پنجره هاس 

گفتم دیگه دارم خفه میشم از این هوا تا من پرده نشورم و پنجره تمیز نکنم بارون نمیاد و خداروشکر که دوباره پنجرهام کثیف و لک شدن 😊

حالا منت رو سر ملت نمیزارم  این فقط کار خدای خوبم بود که به دلم انداخت قراره بارون بیاد 

کاش بارون قشنگی بباره و دل مارم حسابی بشوره  لک میشه اما لکاش خیلی تصویر قشنگی به جا میزاره

از دل من اما چه کسی نقش تو را خواهد شست همیشه این شعررو موقع بارون زمزمه میکنم🥰

اره شعر قشنگی است. منم از خواب بیدار شدم دم پنجره ایستاده بودم این شعر رو زمزمه می کردم

فقط کافیست از جا تون بلند بشید، زیر باران قدم زدن در هر حال زیباست.

آخ گفتی  آخ گفتی  این فقط و فقط به خود آدم بستگی داره 

دختر کوچیکم ۵ سالشه دوسه هفتس چتر خریده همش میگفت مامان کی بارون میاد با چترم برم زیر بارون اینجا از دیشب ساعت ۷ و ۸ یواش یواش بارون میومد وقتی فهمید خییلی ذوق کرد که مامان بزار برم تو کوچه با چترم زیر بارون  دلم حسابی واسش رفت ولی خودم خیلی کار داشتم نمیتونستم برم از طرفیم خیلی ترسوئم اجازه ندادم اونموقع بره خلاصه کلی گریه کرد

باباش اومد گفت بابا منو ببر زیر بارون پیاده روی باباشم که ماشاءا... حسابی ..‌.  هی گفت صبر کن میبرمت صبرکن میبرمت ولی نبرد

خلاصه که ساعت ۹ شب لباساشو پوشید چترشم باز کرد گفت مامان توروخدا بزار برم  به اسرار خودش رفت پایین سرکوچه وایساد چترشم رو سرش نمیدونی چه کیفی میکرد چه ذوقی داشت 

یه خورده هم به خودش جسارت میداد و از سرکوچه دور میشد و قدم میزد 

هرطوری شد با دادوفریاد کشوندیمش خونه  وقتی از اومد نیشش تا بناگوش باز بود که بالاخره با چترم رفتم زیر بارون 

الآنم منتظرم بیدارشه با چترش ببریمش پیاده روی زیر بارون 

خدایا به دل تمام کودکان عالم آرامش بده

سلام اگر حرف دارید لطفا توی عمومی بزنید درخواست دوستی نفرستید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم