mahpri_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1147 عنوان رفتار صاحبکارم با من+شات 477 بازدید | 14 پست میدونم که منظوری نداره از حرفاش کلا شوخ طبع و مهربون و خنده روعه چه با فروشنده هاش چه مشتری نظرتون چیه - قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگتر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همهچی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱 1402/10/22 | 05:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahpri_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1147 وقتی میدونی منظوری نداره هدفت از تاپیک زدن چیه🤨 خوشتون نمیاد نمیزارم😐 - قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگتر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همهچی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
سایه_درسرزمین_عجایب عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 823 الان آبی کیه سفید کیه نفهمیدمفک کنم سفید توییولی اگ سفید تویی چرا نوشته رفتم یجا کار کردممگ صابکار نی
تیرانوسوروس عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 7160 وقتی میدونی منظوری نداره هدفت از تاپیک زدن چیه🤨 چون خودشون اینطوری فکر نمیکنن😂 خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
mahpri_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1147 الان آبی کیه سفید کیه نفهمیدم فک کنم سفید تویی ولی اگ سفید تویی چرا نوشته رفتم یجا کار کردم مگ صا ... من نوشتم نه اون - قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگتر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همهچی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
mahpri_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1147 پشیمون شدم ادامشو نمیزارم😊 - قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگتر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همهچی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
سایه_درسرزمین_عجایب عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 823 قشنگم نمیدونم شاید شما اینجور باشیولی اصلا قشنگ نیس اینجور روابطنمیدونم شایدم من اشتباه میکنمولی اینهمه صمیمت بجا و درست نیست
رمgha1369 عضویت: 1402/08/25 تعداد پست: 300 شاید با چت لذتشو میبره ،اگه در آینده جلوترم رفت که رفت وگرنه چیزی هم نشده...
سایه_درسرزمین_عجایب عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 823 من نوشتم نه اون ای بابا پس یه ساعته دارم اشتباه میخونم🤣 خانمه صاحبکارتون؟آخه نوشتی چ خانم خوشگلی حیف از پشتهراستش اصلا نفهمیدم
mahpri_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1147 ای بابا پس یه ساعته دارم اشتباه میخونم🤣 خانمه صاحبکارتون؟ آخه نوشتی چ خانم خوشگلی حیف از پش ... ولشکن دیگه - قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگتر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همهچی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱