2789
عنوان

شکر گزاری

75 بازدید | 3 پست

خدای من خالق یکتای من چقدر خوبه که همیشه هستی و میشه روت حساب کرد . چقدر خوبه که اگه همه جابزنن توی دوستی وبهم پشت کنند و نارو بزنند تو هستی تویی که هیچوقت رفیق نمیه راه نیستی همیشه هوامو داشتی حتی وقتهایی که ناسپاسی کردم و غر زدم و زیاده خواه بودم. چقدر خوبه که همین الان کنار بچه هام خوابیدم و صدای نفس هاشون رو می‌شنوم اینکه همه مون سلامت هستیم اینکه عشق توی خونمون جریان داره محبت وجود داره و روزی .

چقدر خوبه که منو لایق بخشش دونستی و بارها بخشیدیم اینکه وقتی به اینکه چقدر مهربونی فکر میکنم ،قلبم اکلیلی میشه 💖💖 خدای من چقدر دلم میخواد واست بوس و قلب بفرستم چقدر خوبه که اینقدر باهات صمیمی ام و همه حرفامو بهت میزنم چقدر آخه تو بنده نوازی قربونت برم ، منو ببخش اگه گاهی غر میزنم و عشقت رو فراموش میکنم ، هدفت از آفرینش خودمو فراموش میکنم ، هر کی جات بود میزد له ام می‌کرد ولی تو خیلی بزرگواری خیلیییی ازت ممنونم تحملم میکنی صبوری میکنی و بازم منو میبخشی. عاشقتم خداااا خیلی مخلصم خیلییییی 💝💓💓💓

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدایا شکر بخاطر فرزندانی که به من عطا کردی

بخاطر وجود همسرم

بخاطر سلامتی خانواده ام

بخاطر اینکه جز تو به کسی نیاز نداریم 

راضیم به درگاهت و تقدیری که برایم رقم زدی بارالها

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷