2777
2789

شوهرم محل کارش بوده ،یه آقاهه بخاطر اینکه به زنش گفتن سگتو نگه دار ب بقبه حمله نکنه،اومده شوهرمو تو اتاقش کتک زده،شوهرمم کتکش زده

دوربینا هم گرفتنش ک شوهرمو برده تو اتاق و کتکش زده!

حالا شوهر من چیزیش نشده ولی صورت اون زخمی شده

الان ما باید دیه بدیم؟؟

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سگش به کسی آسیب زده تا الان؟یا صداش آزارتون میده؟

دوتا سگ اورده بوده محل کار شوهرم،یکیش افتادع دنبال  همکارشوهرم،ک گفته خانوم سگتو نگهدار

خانومه هم شروع کرده فحش دادن

شوهرمن میانجی گری کرده حل بشه فرداش شوهرشو اورده شوهرمنو کتک زده

به هر حال ضرب و جرح اتفاق افتاده و شامل دیه میشه ولیکن چنانچه اثبات کنید شروع دعوا و تهاجم از سمت ایشون بوده و شوهر شما جهت دفاع از خودش اینکارو کرده میتونه به دفاع مشروع استناد کنه و از دیه معاف باشه و چه بسا ایشون هم مجازات بشه و حتی دیه ای هم اگه شامل شوهر شما باشه پرداخت کنه

هر دو طرف میتونن شکایت کنن هر دو طرف هم باید دیه بدن ولی خب از اونجایی که قضیه دو طرفست احتمالا مجبو ...

دوطرف شکایت کردن،شوهر من آسیب ندیده،ولی صورت اونو زخمی کرده

حق با شماست نگران نباشید 

واقعا!!

شما چیزی از حقوق میدونید؟

یعنی دیه نباید بدیم؟

شوهرم خیلی صبوره ولی اگه نمیزد کتک میخورد

ولی بد کتک میزنه

دوطرف شکایت کردن،شوهر من آسیب ندیده،ولی صورت اونو زخمی کرده

کاش خودشون با هم کنار بیان شکایتو پس بگیرن. اول میفرستن پزشک قانونی تا تکلیف دیه مشخص بشه بعدم جزای عمومی جرم شامل هر دو طرف دعوا میشه که به تشخیص قاضی جریمه یا حبس داره