2777
2789

وقتی فکر میکنن احساس میکنم خاطره خاصی از خانواده ام ندارم که دلتنگشون بشم. یا نمیدونم چرا اصلا از زندگیم و ادما خاطره ندارم. 

نمیدونم ممکنه بدلایل افسردگی این خاطرات رو فراموش کردم؟ الانم که جدا زندگی میکنم اصلا خاطره خاصی از پدر و مادر و برادرم ندارم که باعث بشه دلتنگشون بشم. اگر اتفاقی میفته که یه خاطره ای یادم میاد خاطرات بد هست که فقط عصبی میشم و سریع کنارش میزنم تا یادم بره.

تصوراتت رو از زندکی درست کن خوب

مگه دست منه؟ میگم از گذشتم خاطره ندارم کلا. شاید چون زیاد اتفاق خوبی نیفتاده تو زندگیم یا هیچکار خاصی نکردیم که تو ذهنم بمونه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه دست منه؟ میگم از گذشتم خاطره ندارم کلا. شاید چون زیاد اتفاق خوبی نیفتاده تو زندگیم یا هیچکار خاص ...

خوب منظورم اینه برا خودت چیزای خوب رقم بزن.هیچکسی به اندازه خوده ادم تو زندگیش اثر نمیزاره.بقیه میان و میرن

خوب منظورم اینه برا خودت چیزای خوب رقم بزن.هیچکسی به اندازه خوده ادم تو زندگیش اثر نمیزاره.بقیه میان ...

بحث رقم زدن چیزای خوب نیست . مثلا در مورد پدرم چیز خاصی تو ذهنم ندارم اصلا انگار ازش خاطره ای ندارم که مثلا فلانکارو برام کرده یا جایی درکم کرده یاشه . شاید چون خاطره خوب ندارم ازشون و خاطرات بد هم ناخوداگاه سعی میکنم فراموش کنم تا ازارم نده. در نتیجه ذهنم خالیه

بحث رقم زدن چیزای خوب نیست . مثلا در مورد پدرم چیز خاصی تو ذهنم ندارم اصلا انگار ازش خاطره ای ندارم ...

خوب سعی کن کسایی که اذیتت کردن رو ببخشی و خودت بهشون محبت کردن رو یاد بدی تا کم کم روال زندگیت درست بشه