بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخ اخ اخ میگرن خیلییییی درد بدیههه من وقتایی که میگرنم میگره دلم یه پتک میخواد که باهاش سرمو از وسط دو نیم کنم میفهمم حال الانتو گوشی رو بذار کنار...حالتو بد تر میکنه
برو قرص بخور تو یه جای تاریک چشماتو ببند
زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟ دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
اخ اخ اخ میگرن خیلییییی درد بدیههه من وقتایی که میگرنم میگره دلم یه پتک میخواد که باهاش سرمو از وسط ...
از سر شب گرفته خوابیدم و الان با دردش بیدار شدم و حساسیت دارویی دارم و قرص نمیتونم بخورم و هر لحظه فحش میدم به دکترای پول پرستی که واسه تیغ زدن خوبن واسه تشخیص دادن مثل خر میمونن هیچی نمیفهمن چند ساله اسیر مطب این دکترام یبار نشد رضایت داشته باشم هیچ غلطی نکردن هیچ غلطی فقط به خاطر پول سق زدن گم میشن میرن پزشکی
منم همینطورم خداروشکر میکنم دردای با درمون دارم ببین دوست داشتی کتاب شفای الهی دکتر مجتبی خوانساری ...
بابا خسته شدم درد آخه چند تا چند تا آدم رو بگیره بعد تو این گرونی دکترای بر مغز هیچی تشخیص ندن دکتره مثل خر زل زده تو صورتم میگه چیکار میتونم بکنم برات فقط میتونم دعات کنم ، به خدا من فقط ۱۸ سالمه ، همسنام رو میبینم اصلاً از خودم بدم میاد