2777
2789
عنوان

زن قوی

245 بازدید | 15 پست

اونقدر ازاین زنای قوی خوشم میاد جیگرم حال میاد

دم خونمون الان دعوا شده بود نمیدونم سرچی

زنه یه تنه جلو ۴.۵تا مرد وایستاده بود.توماشین چندتا خانوم دیگه هم بودن

فقط دلم واسه بچه ای ک کنارسون بود سوخت

هی دنبال مامانش میرفت اینور میرفت اونور

هیچکسم اونو نکشید یه کناری ک بچه نترسه🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توام قوی باش 😅

من هستم

دیشب باشوهرم دعوامون شد که چرا بچه رو عمه و شوهر عمه باید ببرنش حموم.

زنگ زد ننش که بیا بچه رو ببر میخوام طلاقش بدم 

فک میکرد ازش میترسم میشینم گریه و التماس بچه رو برداشتم بغلم پریدم بیرون درو قفل کردم اون موند تو خونه ازپشت درمیگفتم بگو ننت بیاد همینجا حسابشو بزارم کف دستش ک دیگ بچه منو هی با کس وناکس نفرسته حموم

آی حرص میخوردا

اون زنی که دعوا می‌کنه به نظر من بیشتر شبیه سلیطه ها میمونه زن قوی زنیه که درعین زن بودن و حفظ آرامش ...

اتفاقا گاها باید سلیطه شد که حرفتو بشنون

وگرنه این همه زن هی کتک خوردن و....

صداشون در نیومد طرف پروتر شد

اتفاقا گاها باید سلیطه شد که حرفتو بشنون ورنه این همه زن هی کتک خوردن و.... صداشون در نیومد طرف پ ...

نه سلیطه بودن خوبه نه کتک خور و تو سری خور بودن آدم باید حد و حدود خودشو مشخص کنه و اول از همه خودش بهش احترام بذاره زن و مرد هم نداره این کاریه که خودم میکنم عصبانیت و سلیطه بودن هیچوقت پیامد خوبی نداره

نه سلیطه بودن خوبه نه کتک خور و تو سری خور بودن آدم باید حد و حدود خودشو مشخص کنه و اول از همه خودش ...

خوشبحالت ک بقیه حساب میبرن ازت و لازم نیست حرص و جوش بخوری.