2777
2789
عنوان

بچه های تجربی و ریاضی بیان

75 بازدید | 8 پست

سلام شبتون بخیر یه سوال از بچه هایی که تجربی یا ریاضی خوندن من توی یازدهم درسو ول کردم حالا میخوام ادامه بدم ولی الان حتی درسای راهنمایی هم یادم نمیاد بنظرتون اگه توی شیمی فیزیک و ریاضی فقط حفظیاتشون رو بخونم قبولی رو میگیرم؟ برم توی شبانه شرکت کنم میتونم با این شرایط دیپلم بگیرم ؟توی شبانه نمره میدن؟

کلاسای آنلاینو برو خوب آموزش ببین دیپلم‌مجدد بگیر و برای کنکور ۴۰۴ تلاش کن امسال دیپلم‌بگیر  ...

شما تجربی هستی؟ فقط میخوام بدونم توی فیزیک و شیمی حفظیات رو بخونم میتونم قبول شم یا زیاد از حفظیات سوال نمیاد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما تجربی هستی؟ فقط میخوام بدونم توی فیزیک و شیمی حفظیات رو بخونم میتونم قبول شم یا زیاد از حفظیات س ...

ن من دانشجو ام 

رشکم تجرب بود

ببین قبول نمیشی باید کامل کتابو بخونی چون الان نهایی ها سخت شدن وقتی برا ۲۰ میری ۱۸ ۱۷ میگیری پس دیگ مثل سال های میش نمیشه بگی فقط فلان جارو بخونم سعی کن همشو بخونی اگ نمیتونی همشو بهم بگو بگم کجاهارو حذف کنی

همونی که دلش پیش تو گیره
ن من دانشجو ام  رشکم تجرب بود ببین قبول نمیشی باید کامل کتابو بخونی چون الان نهایی ها سخت شدن ...

همش یکم برام سخته اگه میتونی یکم راهنمایی کنی که بیشتر کجاهارو بخونم که به کارم بیاد

نه یازدهم توی چند تا تجدیدی دارم اول اونارو باید بدم شیمی و ریاضی فیزیک

شیمی یازدهم خوبه زیاد سنگین نیست میتونی فصل ۳ ش رو حذف کنی حلیات آنچنان هم نداره فصل یک درصد خلوص و بازدهه ک اکیه.

یازدهم مدارارو حذف کن بقیشو سعی کن بخونی خصوصا مغناطیس

ریاضی هم میتونی مثلثاتشو حذف کنی اگ نتونستی بخونی ولی تابع رو بی هیج وجه حذف نکن

همونی که دلش پیش تو گیره