yaldabanoww مدیر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 88 عنوان عمل بینی | مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 26 پست سلام دوستان شبتون بخیرر البته نصف شبتون ..کسی اینحا هستش که پیش اقای دکتر بمانعلی یا خانم انصاری عمل بینی گوشتی انجام داده باشه!؟راضی هستید!؟اگه ممکنه راهنمایی کنید یااگر دکتر خوبی میشناسید ک خودتون یااز نزدیکان پیششون عمل کردن تهران بهم معرفی کنید :) 1402/10/22 | 02:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 18993 فایده نداره🤣🤕 ای کوفت 🤦🏻♀️ هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
yaldabanoww مدیر استارتر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 88 اره منم شنیدم چسب بزن ورمش میخوابه تا یکسال نه منی ک ۷سال میگذره :)
yaldabanoww مدیر استارتر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 88 منم عمل کردم یعنی بعد بارداری برمیگرده؟ اگه گوشتی بوده دماغتون وتوبارداری وزن زیاد اضافه کنید متاسفانه اره😐🤣 :)
yaldabanoww مدیر استارتر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 88 منم شیش ماهه عمل کردم از کناره ها اصلا دست نزده یعنی اصلا چیزی رو نبریده امکان داره برامنم برگرده ال ... کجا عمل کردید؟کدوم دکتر🤕 :)
hdjufjgfgi عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 2675 کجا عمل کردید؟کدوم دکتر🤕 یزد کرباسی بینیم فرمش خوب شده هرچند که کناره های جمع نکرده ولی به صورتم نمیاد بینی خودم روصورتم قشنگ تر و جذاب تر بود همه چی از دور قشنگنه پس بزار همون دور بمونه .....
yaldabanoww مدیر استارتر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 88 یزد کرباسی بینیم فرمش خوب شده هرچند که کناره های جمع نکرده ولی به صورتم نمیاد بینی خودم روصورتم قشنگ ... مشاوره رفته بودی باید بهش میگفتی میخوای پره های بینیت جمع بشه سوراخا قرنیه بشه ...متاسفانه دخترعموی منم عمل کرده همین مدلی شده :)
hdjufjgfgi عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 2675 مشاوره رفته بودی باید بهش میگفتی میخوای پره های بینیت جمع بشه سوراخا قرنیه بشه ...متاسفانه دخت ... خودش هم وقت مشاوره وهم تواتاق عمل گفت کناره های رو برات جمع میکنم همه چی از دور قشنگنه پس بزار همون دور بمونه .....
yaldabanoww مدیر استارتر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 88 خودش هم وقت مشاوره وهم تواتاق عمل گفت کناره های رو برات جمع میکنم 🤒🤒🤒لعنتیییی من ۱۸سالگیم ۵تومن عمل کردمم چند ماه دیگه میشم ۲۶گوشتی بود تو بارداریم برگشت حالا همسرم موافقه باعمل ترمیم خودم استرس دارم :)
hdjufjgfgi عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 2675 🤒🤒🤒لعنتیییی من ۱۸سالگیم ۵تومن عمل کردمم چند ماه دیگه میشم ۲۶گوشتی بود تو بارداریم برگشت حالا همسر ... از عملتون تو ۱۸سالگی پشیمونید یا راضی؟چقدر اون موقع طول کشید تا تو صورتتون جا بیوفته همه چی از دور قشنگنه پس بزار همون دور بمونه .....
yaldabanoww مدیر استارتر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 88 از عملتون تو ۱۸سالگی پشیمونید یا راضی؟ چقدر اون موقع طول کشید تا تو صورتتون جا بیوفته راضی بودم انصافا اوکی بود تا تو بارداری بخاطر دفع پروتئین بالا شدم ۹۰کیلو دماغم به شدت ورم کرد :)