2777
2789
عنوان

عمل بینی

352 بازدید | 26 پست

سلام دوستان شبتون بخیرر 

البته نصف شبتون ..کسی اینحا هستش که پیش اقای دکتر بمانعلی یا خانم انصاری عمل بینی گوشتی انجام داده باشه!؟راضی هستید!؟اگه ممکنه راهنمایی کنید یااگر دکتر خوبی میشناسید ک خودتون یااز نزدیکان پیششون عمل کردن تهران بهم معرفی کنید

:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر دکتری عمل بینی گوشتی کنه نباید. انتظار خیلی زیاد داشته باشید و همم خیلی باید صبور باشید بینی گوشتی چند سال می‌کشه بخوابه بادش و همم اگه بینیت کوچیکه عمل هم کوچیک و زیبا میشه اگه خیلی بزرگه زیاد انتظار کوچیک شدن نداشته لاش

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

عزیزم من بینیم قبلا عمل شده و ترمیم میخوام برم😐متاسفانه تو بعد بارداری برگشت

منم عمل کردم یعنی بعد بارداری برمیگرده؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

حالتش همونه ولی متاسفانه بخاطر ورم زیاد تو بارداری دماغمم ورم کرد

چسب بزن دوباره 

منم شیش ماهه عمل کردم از کناره ها اصلا دست نزده یعنی اصلا چیزی رو نبریده امکان داره برامنم برگرده البته من خوشحال میشم اگه برگرده راستش

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....
هر دکتری عمل بینی گوشتی کنه نباید. انتظار خیلی زیاد داشته باشید و همم خیلی باید صبور باشید بینی گوشت ...

بینیم گوشتیه متاسفانهه ..الان هزینه ترمیم بالای۵۰تومنه بخاطر همون خیلی دو دلم🤕

:)