2777
2789
عنوان

خانواده همسر

233 بازدید | 14 پست

شوهرم ۵ تا برادر داره ۴تا خواهر با پدرش و مادرش 

ولی انگار یتیمم یکیشون یه زنگ نمیزنه شوهرم یک ساله بیکار برشکسته شد کلی ضرر داده الان مشکل اعصاب گرفتیم دوتامون اینقدر بی کسیم من فقط پدر و مادرم اونا هم در حد توانشون هوامون دارن ولی شوهرم خیلی از خانوادش ناراحت خیلی 

چند وقت دیگه عروسی پسر عمه اش همشون فکر اونن همش در حال خرید کمک بهش امروز به شوهرم گفتن اونم اومد خونه فقط با من دعوا میکنه میگه چرا خدا با ما قهر کرده اینقدر داد بیداد کرد دلم سوخت براش از بی کسیش حسودیش شده بود به پسر عمش که خانوادش همش دنبال کارای اونن ولی به این یه زنگم نمیزنن آنوقت برادر شوهرم میخواد بره زندان به شوهرم میگه بیا بمون در مغازه من ماهی ۵میلیون بهت بدم انگار میخواد به گدا بده کارگرش ماهی ۲۰ می‌گرفته رفته اینقدر زمان کارش زیاد خدایا توروبحق فاطمه زهرا هیچکس محتاج نکن دلم خیلی پر ای خدا کجایی چرا تنهام گذاشتی من هیچکس جز تو ندارم تنهام نذار خدایا بلدم کن دستمو بگیر ببخشید 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچ وقت محتاج خلق خدا نباش خودت کار کن

محاج نیستم ولی آدم نیار به محبت خانوادش داره من ناراحت همسرم شدم که خانوادش اینقدر نامردن من نگفتم بهم پول بدن ولی میتونن یه احوال از برادر یا پسرشون بپرسن

خود کارمندش ماهی بیست نمی گیره چه بذسه به کارگر 

شوهرت باید قبول میکردددد مااهی پنج میلیون خودت هم به جای انتظار از دیگران کار کن نهایتش سبزی خورد کن بفروش یا... 

من به نظرن طرز فکرت اشتباه هست الان بد زمانه ای هست آدم نباید از کسی انتطار داشتع باشع باید بع خودش تکیع کنه

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
فک نمیکردم هنوز کسی از بقیه انتظار داشته باشه من خیلی وقته فهمیدم فقططط خودت 🥲

درسته ولی من که اصلا فکرشون نمیکنم 

همسرم ناراحته خیلی انتظارم اینه هوای برادرشون داشته باشن چون کار همشون یکی ولی شوهر من یه اشتباه کرد 

آنوقت ما داخل مشکلات اونا شوهرم خیلی کمکشون کرد 

روزی رسون خداس این بنده هاش فقط بلدن زمین بزنن آدمو شوهرت دستشو بگیره زانوی خودش یا علی بگه بره بگر ...

شماها منظور من بد متوجه شدین منظورم این بود از نظر محبت و برادری هواش داشته باشن ن پولی 

من گفتم یعنی شوهرم فقط برا حمالی مفت میخوام شوهرم پارسال به یکیشون ۴۰ میلیون کمک کرد برا دیه به یکیشون ۲۰ تومن داد که ضرر کرده بود ن انتظار پول ندارم ولی منظورم اینه از نظر روحی و محبت هواش داشته باشن

درسته ولی من که اصلا فکرشون نمیکنم  همسرم ناراحته خیلی انتظارم اینه هوای برادرشون داشته باشن چ ...

الان برای اکثر آدما این طوری شده من خونوادم تو یه آپارتمان با من هستن یه هفتس مریضم حتی نیومدن ببینن زنده هستم یا نه حالا سوپ و اینا پیشکش ولی وقتی حالم خوبه مدام صدام میکنن برای کمک ... یه شبم با پسرم بستری شدیم شوهرم فرستاد گروه خونوادگی مامان فقط زد الهی  ..

خود کارمندش ماهی بیست نمی گیره چه بذسه به کارگر  شوهرت باید قبول میکردددد مااهی پنج میلیون خود ...

وقتی ساعت ۶ بری تا ۱ شب یه بکوب کار کنی ۲۰ تومن چیزی نیست 

دومن من نگفتم پول بدن گفتم محبتی هواشو داشته باشن مثلا یه زنگ بزنن احوال بپرسن چون الان از نظر روحی همسرم داغون وقتی هم خودش میره پیششون بدتر کاری میکنن میاد اینقدر حرص میخوره که نگو 

من به غیر خدا از هیچکس پول نخواستم هیچ وقت ولی آدم وقتی یه مشکلی داره خانواده خیلی میتونن از نظر روحی هواشو داشته باشن تا بدتر بیمار نشه 

شماها منظور من بد متوجه شدین منظورم این بود از نظر محبت و برادری هواش داشته باشن ن پولی  من گف ...

خونواده شوهر منم به برادرشوهر کوچیکم همین حسو دارن ینی دور از جون شماها ببخشید باشن یا نباشن نه زنگی میزنن بهشون نه احوالی میپرسن کلا نسبت به اون برادرشوهرم خیلیییی سردن نمیدونم چرا دلیلشو هیچکس نمیدونه

خونواده شوهر منم به برادرشوهر کوچیکم همین حسو دارن ینی دور از جون شماها ببخشید باشن یا نباشن نه زنگی ...

شوهر منم اینطوری البته تا سرکار بود دستشبه دهنش می‌رسید همه زنگ میزدن برا پول  الان انگار مردن همشون