2777
2789
عنوان

چص ناله

114 بازدید | 10 پست

قطع ارتباط با خواهر چص ناله زن خوبه که بهت استرس میده  وباردار هم هستی هرچی هم میگی نگو باز چص ناله میزنه بعدشم ی کاری کرده خانواده شوهرش فکر میکنن تو زندگیشون داری دخالت میکنی 

چص ناله هاشبا زندگی واقعیش زمین تا اسمون فرق داره 

در واقع سطل آشغال رایگان زندگیشی و حرفاش باعث وسواس فکریت شده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا مادرشوهر من این کارو با من میکرد،همش زنگ میزد گریه و زاری،اعصابمو بهم میریخت،یه مدت خبری ازش نمیشد،میفهمیدم رفته عروسی،تولد،خرید،زیاد،مسافرت،دوباره بیکار میشد زنگ میزد یه ساعت واسه من ناله و آه،دیگه سه ماهه تلفناشو جواب نمیدم،غمباد گرفتم😮‍💨

👨‍👩‍👧
دقیقا مادرشوهر من این کارو با من میکرد،همش زنگ میزد گریه و زاری،اعصابمو بهم میریخت،یه مدت خبری ازش ن ...

دقیقا واقعا هوشت زیاده بخدا جدی میگم 

هیچکی نفهمید چی گفتم تو فهمیدی 

ببین چون خواهرمه گناه نداره ولی واقعا از دست حرفاش بخدا اذیتم ک قطع ارتباط کردم حالم ۴۰ درصد بهتر شده بعد از ۲هفته 

ازین گوش بگیر از اون گوش بریز بیرون حرفاشو هیچ نظری هم نده در مورد کاراش وزندگیش 

نمیتونم من خیلی آدم غصه خوری ام ی حرفی رو بهم میگه شب تا صبح غصه میخورم 

دقیقا واقعا هوشت زیاده بخدا جدی میگم  هیچکی نفهمید چی گفتم تو فهمیدی  ببین چون خواهرمه گ ...

ممنون از تعریفت عزیزم لطف داری😘هیچ کی گناه نداره به جز خودت،به فکر خودت باش فقط،خواهرته بهش محبت کن،احترامشو داشته باش،بذار ازت انرژی مثبت بگیره،وقتی حال تو خوبه،میتونی حال اونم بهتر کنی😊😇

👨‍👩‍👧