2777
2789
عنوان

برادر سخت گیر

443 بازدید | 13 پست

کیا برادرشون بااینکه ازشون کوچیکتره ولی باز دیونه اس و زیادی غیرتیه؟ امشب سرم تو گوشی بود یهو مثل وحشیا گوشیمو گرفت ک ببینم چکار میکنم. خسته شدم ازاین وضعیت. کی تو شرایط من بوده. چکار کنم آروم باشم چطور فکر کنم. کسی هم مثل من بوده؟ ضمنا بگم ک کلا شکاکه چیزی از من ندیده. ناراحتم بااینکه ازم کوچیکتره ایطور میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه توی کار تو دخالت کنن چکار میکنی؟مثلا بهت بگن اینجوری لباس نپوش

من محترمانه میگم بهشون ارتباطی نداره

و به بابام میگم

البته بابای من هیچوقت اجازه نداده دخالت کنن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

من محترمانه میگم بهشون ارتباطی نداره و به بابام میگم البته بابای من هیچوقت اجازه نداده دخالت کنن

خوبه، حالا یه همسایه داشتیم خیلی توی کار من دخالت میکرد، همیشه جلوم رو می‌گرفت و یه چیزی میگفت، یه بار اومد از پشت سر شالم‌ رو‌کشید، اگه تو جای من بودی چکارش میکردی؟

خوبه، حالا یه همسایه داشتیم خیلی توی کار من دخالت میکرد، همیشه جلوم رو می‌گرفت و یه چیزی میگفت، یه ب ...

یا خدا همسایه؟؟؟؟!!!!!

بخدا من بودم دعوام میشد میزدم تو دهنش من خیلی بی اعصابم

خیلی جدی بگو به تو هیچ ربطی نداره بار اخرت باشه دفعه بعد جور دیگه برخورد میکنم باهات

اگه تکرار کرد حتما به بابات یا برادرت بگو

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

یا خدا همسایه؟؟؟؟!!!!! بخدا من بودم دعوام میشد میزدم تو دهنش من خیلی بی اعصابم خیلی جدی بگو به تو ...

اره یه پسره خیلی پررو بود که هی مزاحم میشد و هرچی تذکر میدادم فایده ای نداشت،‌اسم‌پسره‌هیرسا بود و بزرگ شده سوئدبود. من چون دانشجوی پزشکی هستم تنها و مستقل زندگی میکنم واسه همین فکر می‌کنه می‌تونه هرکاری بکنه، یه بار بهم‌متلک گفت و من جوابش ندادم، واسه همین از پشت شالم رو کشید، منم سریع زنگ‌زدم به دوستام و ماجرا رو براشون تعریف کردم، حدس میرنی پسره رو‌چکار کردیم؟

اره یه پسره خیلی پررو بود که هی مزاحم میشد و هرچی تذکر میدادم فایده ای نداشت،‌اسم‌پسره‌هیرسا بود و ب ...

دیشب خوابیدم شرمنده.

وااای چقدر بی شخصیت!!!

زدینش؟ ماشینشو داغون کردین؟😂😂😂