2777
2789
عنوان

دلم بدجوری گرفته از حرفهای

118 بازدید | 6 پست

مامانم زن داداشم بابام داداشم از بی کسی 

برادر زن داداشم اومد خواستگاری واسم بعدش منم رفتم بهش گفتم که داداشت رو نمبخام از این حرفا 

الان شش ماه گذشته رفته ب مامانم گفته دخترت منو تهدید کرده فلان بهمان به بابام فحش داده میخواستم برم ب پدرش بگم تو که از من کوچیکتری میخای منو بدی دست بابام که کتکم بزنه 

اینا همش تقصیر مامانمه منو چه دفعه بخاطر حرف های چرتش کتک خوردم الان اینم یاد گرفته میرم ب بابات میگم من الان اینارو که گفتم هیچی نبود یعنی شاید یه روزی براتون همه زندگیمو تعریف کنم خیلی دلم گرفته کلی گریه کردم خدا ازش نگذره 

بعدش گفته شوهرم نداشته برم ب باباش شکایتش بکنم 

مامانم‌که از خدا خواست هیچکس جز خدا نمیدونه من چه دلی بزرگ کردم فقط دعا کنید تو همین چند ماه هم تحمل کنم شما بودین چکار میکردبن؟

واسه حاجتم ۳ تا صلوات بفرستید تا خونه دار بشم ❤️✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترقوی باش...زیربارنری ها ی وقت زن داداشت عوضیه بعد فکرکن خارشوهرت هم بشه ... 

بخدا اینارو نمیشناسی فقط ادا آدمای قربانی رودرمباره 

خیلی آدمه بدیه مامانش این‌قدر ژنه بدیه اگه بشناسیش می‌ترسی ازش حالا یه تاپیک میزنم راجع بهش خیلی ترسناکه

پس سفت وسخت بگیر عروسشون نشی

صدرصد الان اینقدر جوش فکر زدم سرم درد می‌کنه اصلا به روی خودش نمیاره خیلی بیشوره امیدوارم خدا جوابشو بده