2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

526 بازدید | 29 پست

سلام یک خواهر شوهر دارم متاهل هست دو تا بچه داره 

وقتی میرم خونه مادرشوعرم کاری میکنه صدای من در بیاد

مثلا پسرش رو بدون لباس لخت میگردونه من دختر دارم کوچیکه میدونه تعصبی هستم اذیتم میکنه شوهرمم قبلنا تذکر میداد ولی الان باید بهش بگم تذکر بده وقتی هم میده هیچکسی براش تره خورد نمیکنه 

چیکار کنم 

همونجا که اون حرکتو می‌کنه دست دختر و شوهرت رو بگیر برگرد خونت.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نرو وقتی اذیتی چیزی گفتن بگو وقتی احترام نمیزارید نمیام تمام 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اون تایمی که اون اونجاست شما نرین

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

خونه مادرشوهرم شهرستان هیتند سه ساعت با ما فاصله دارن من که تمایلی ندارم وقتی هم خواهرشوهرام اونجان خبر نمیدن که هستند وقتی میریم شوکه میشم شوهرمم نمبدونم چرا ب خونواده اش اینقدر ابراز محبت میکنه درحالیکه بهش بی محبتی میکنند؟

اهمیت نده، نقطه ضعف کرفتن

خب دخترم کوچیکه سن کنجاوی نکیخوام این چیزا رو بببینه فقط پست رو چشماش گزاشتم گفتم فلانی اصلا کارت درست نیست بچه رو اینجوری ول میکنی 

اشاره کردم ب شوهرم اونم گفت پاشو شلوار بکن پاش 

شوهرخواهرشوهر هیچی نمی گفت انگار براشون عادیه