2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

528 بازدید | 29 پست

سلام یک خواهر شوهر دارم متاهل هست دو تا بچه داره 

وقتی میرم خونه مادرشوعرم کاری میکنه صدای من در بیاد

مثلا پسرش رو بدون لباس لخت میگردونه من دختر دارم کوچیکه میدونه تعصبی هستم اذیتم میکنه شوهرمم قبلنا تذکر میداد ولی الان باید بهش بگم تذکر بده وقتی هم میده هیچکسی براش تره خورد نمیکنه 

چیکار کنم 

همونجا که اون حرکتو می‌کنه دست دختر و شوهرت رو بگیر برگرد خونت.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با هم نرید خونه مادر همسرتون.وقتی اونا نبودن برید

مادرم فرشته است.. ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند... زیرا به پایش... من را بسته بود.. برادرم را ... پدرم را... و همه ی زندگیش را... همه راه ها به عشق "مادر" من ختم میشود! مادر من ، عشق من است... میترسم برای ماندن در کنارم از بهشت به جهنم بیاید مادرست دیگر ...

خب نرو وقتی اذیتی چیزی گفتن بگو وقتی احترام نمیزارید نمیام تمام 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خونه مادرشوهرم شهرستان هیتند سه ساعت با ما فاصله دارن من که تمایلی ندارم وقتی هم خواهرشوهرام اونجان خبر نمیدن که هستند وقتی میریم شوکه میشم شوهرمم نمبدونم چرا ب خونواده اش اینقدر ابراز محبت میکنه درحالیکه بهش بی محبتی میکنند؟

اهمیت نده، نقطه ضعف کرفتن

خب دخترم کوچیکه سن کنجاوی نکیخوام این چیزا رو بببینه فقط پست رو چشماش گزاشتم گفتم فلانی اصلا کارت درست نیست بچه رو اینجوری ول میکنی 

اشاره کردم ب شوهرم اونم گفت پاشو شلوار بکن پاش 

شوهرخواهرشوهر هیچی نمی گفت انگار براشون عادیه