2777
2789
عنوان

توراخدا بیاین آبروم رفت

1064 بازدید | 26 پست

اقوام شوهرم اومدن خونمون قرار شد ماهی کباب کنیم اولش کامل زغال ریخت داخل بالکن بعد ازاول زغال ریختیم ماهی که گزاشتیم موقعی خواستیم بخوریم ماهی بو بد میداد نخوردن گفتن این ماهی موندس خراب شده درصورتی که یکماه هم نشده بود گرفتیم فریز کردیم دیگه سیب زمینی سرخ کرده با نون خوردن الان نمی‌دونم چکار کنم اینا هم حرف حرفی هستن داخل فامیل آبروم میبرن

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بگم ازقبل نمی‌دونستم که قرار خونه بمون چون میخاستن برن مراسم 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
چرا بخدا 

پس دنبال ایراد گرفتن بودن

چون ماهی کلا بوی خوبی نداره کسی هم که میخوره اینو میدونه 

اهمیت نده بهشون بزار هرچی میخوان بگن

- اِنسانیت تنها دینیست که پِیروان چَندانی ندارد. 🤍🕊

مهم نیست.

حالا اقوام ماهم سرزده میان شام بمونن میگن ما فقط گوشت قرمز میخوریم و مرغ اخ و پیف هست یکی نیس بگه حاجی مگه دعوتت کردیم🤣

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
پس دنبال ایراد گرفتن بودن چون ماهی کلا بوی خوبی نداره کسی هم که میخوره اینو میدونه  اهمیت نده ...

نمدونم کلا استرس بدی گرفتم که نکنه آبروم ببرن

بعضی ماهیا بو میدن اصلا مناسب کبابی نیستن ماهی برای کباب میخواید بگیرید باید مناسب باشه من خودم همیشه یه نمونه ماهی میگرفتم بدون ادویه ام سرخ میکردی بو نمیداد ایندفعه یه مدل دیگه گرفتم گفتم فیله اس دیگه فرقی ندارن بااینکه کلی تومواد بودن بازم بو میدادن شوهرم تعجب کرده بود اما نه اونقدر که بدباشه نخوریش اما یکم بومیداد

مهم نیست. حالا اقوام ماهم سرزده میان شام بمونن میگن ما فقط گوشت قرمز میخوریم و مرغ اخ و پیف هست یکی ...

منم دعوت نکردم بخدا ظهر اومد بودن خونه همسایه مون که اقوام هست بعد ظهر هم اومدن اینجا گفتن میخایم بریم مراسم شام نمیمونیم رفت مراسم بعد اومدن

بعضی ماهیا بو میدن اصلا مناسب کبابی نیستن ماهی برای کباب میخواید بگیرید باید مناسب باشه من خودم همیش ...

من خودم ازش خوردم