2821
2789
عنوان

زگیل تناسلی

105 بازدید | 5 پست

سلام من بعد زایمان طبیعیم جای بخیم کم کم گوشت اضافه اورد الان بچم هشت ماهشه هنوزم هست وازداخل واژنم زده بیرون گوشت اضافه و چند تا هم کناره هتی واژنم هستن ینی زگیل تناسلیه ؟ اصلادرد وخارش هم ندارم هیلی میترسم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلیها میگن زگیل تناسلی از رابطه جنسی منتقل میه ولی خب درمانش هم هست نگران نباشید اصلا دکتر خوب من میشناسم که زگیل رو درمان میکنه  در مورد نحوه انتقالش ببینید چیا نوشتن تو سایتها 

به طور کلی زگیل تناسلی از راه های دیگری هم منتقل می شود به طور مثال در خانم های باکره که تاکنون رابطه نداشته اند نیز ابتلا به این بیماری دیده شده است. هررچند شایع نیست. از طریق دست، ناخن، وسایل یا حتی لباس زیر آلوده هم ممکن است این ویروس انتقال پیدا کند. هرچند که شوااهد علمی محکمی در این زمینه وجود ندارد اما دیده شده است که اینها هم می تواند یکی از موارد انتقال زگیل باشد. به طورر کلی ویروس hpv از طریق حوله، استخر، توالت عمومی یا لیزر و هرکاری به غیر از رابطه نیز ممکن است منتقل شود. شواهد نشان می دهد که درصد کمی از این راه ها نیز می تواند باعث انتقال ویروس شود.