2777
2789
عنوان

شوهرم رفته

179 بازدید | 11 پست

بچه ها شوهرم رفته مشهد بخاطره کارش تا فردا شب هم نمیاد 

یه چند وقتیه که کلن رابطمون سرد شده باهم (هم بخاطر تایم کارش که بیشتر شده همم یه خورده بحث داشتیم) حالا نیس دوشب میخوام فردا شب که برگشت یه تغییراتی ایجاد کنم که هم خوشحال بشه هم شگفت زده بشه و از این سردی در بیایم‌

نظرتتون رو بیاین بگین که چه کنم 

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔

بگین نظرتون رو من گوشیم شارژش کمه بعد میام میخونم 

مرسی از راهنماییتون

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط به خودتو لباست برس

من معمولا آرایش میکنم تو‌خونه لباسم تمیز و مرتبه همیشه 

خونرو مرتب کن یه غذای خوب که دوس داره درست کن محیط خونرو تو آرامش ببر خودتم آماده کن با یه لباس خوب مثل تاب شلوارکی یا یه چیز قشنگ و مرتب وقتیم که اومد با خوش رویی و محبت باهاش حرف بزن

لباس تمیز و نو و ترجیحا باز🤭

خونه تمیز چند شاخه گل روی میز شام مورد علاقه ش 

استقبال گرم اول ورود😄

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بدشانسی دختر جاریم خونمونه که من تنها نباشم واسه همون قدرت مانور ندارم زیاد😂😂😂

میخواد تا شنبه بمونه بعد بره مدرسه شوهرمم فردا شب میاد یعنی دختره فردا شب خونمونه