دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
سلام به نظرم صبر کن روز موعدت چون منم ۴ ۵ روز مونده به موعدم دوبار زدم منفی شد امروز روز موعدم بود زدم هاله کمرنگ انداخت برای بعضیا بوده که زودتر نشون داده بستگی به زمان لقاع داره دقیقا منم امروز ۱۳ روز از رابطه م میگذره توام صبر کن موعدت ایشاالله مثبته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون خیلی تواین سایت زدن نشون داده منم نمیدونم بزنم یانه چهارشنبه 27موعدمه
بزار بمونه
دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
سلام خوبی🥺میگم امروز از خواب بیدار شدم انگاری یکم درد پریودی داشتم و ترشحاتی که خونی نبود عادیه؟🥺🥺خیلی میترسم 🥺
خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین
[QUOTE=324214986]سلام خوبی🥺میگم امروز از خواب بیدار شدم انگاری یکم درد پریودی داشتم و ترشحاتی که خو ...
استرس دارم پریود شم🥺😭😭😭😭
خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین
نمیشی انشاالله نگران نباش منم تا آزمایش ندادم و مطمئن نشدم هی خودمو چک میکردم ک نکنه یهو بیاد😅
نمیشی انشاالله نگران نباش منم تا آزمایش ندادم و مطمئن نشدم هی خودمو چک میکردم ک نکنه یهو بیاد😅
آزمایش که خطا نداره درسه ؟🥺
وای خدا قلبم همش بوم بوم میزنه هی میگم نه پریود نمیشم نه نمیشم