2777
2789

چهارروزبه موعدم مونده صبح میخام تست بزنم ازآخرین رابطم نه الی ده روزی میگذره سیکلم 26روزست به نظرتون نشون میده یه دونم دارم دل تودلم نیس میخام تست بکنم یعنی اگه منفی شدبارداری منتفیه

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

احتمالش خیلی کمه خب

نگه دار اگ موعدت گذشتو نشدی بزن دیگ

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

سلام به نظرم صبر کن روز موعدت چون منم ۴ ۵ روز مونده به موعدم دوبار زدم منفی شد امروز روز موعدم بود زدم هاله کمرنگ انداخت  برای بعضیا بوده که زودتر نشون داده بستگی به زمان لقاع داره دقیقا منم امروز ۱۳ روز از رابطه م میگذره توام صبر کن موعدت ایشاالله مثبته  

خدایا مواظب دخترم باش 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالش خیلی کمه خب نگه دار اگ موعدت گذشتو نشدی بزن دیگ

چون خیلی تواین سایت زدن نشون داده منم نمیدونم بزنم یانه چهارشنبه 27موعدمه 

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
سلام به نظرم صبر کن روز موعدت چون منم ۴ ۵ روز مونده به موعدم دوبار زدم منفی شد امروز روز موعدم بود ز ...

مبارکت باشه گلم به سلامتی بیادبغلت سیکلت چندروزست گلم روزتخمک گذاریتومیدونستی

چون خیلی تواین سایت زدن نشون داده منم نمیدونم بزنم یانه چهارشنبه 27موعدمه 

بزار بمونه 

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

سلام به نظرم صبر کن روز موعدت چون منم ۴ ۵ روز مونده به موعدم دوبار زدم منفی شد امروز روز موعدم بود ز ...

علایمت نزدیکای پریودچیابودن 

احتمالش خیلی کمه خب نگه دار اگ موعدت گذشتو نشدی بزن دیگ

سلام خوبی🥺میگم امروز از خواب بیدار شدم انگاری یکم درد پریودی داشتم و ترشحاتی که خونی نبود عادیه؟🥺🥺خیلی میترسم 🥺

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 

[QUOTE=324214986]سلام خوبی🥺میگم امروز از خواب بیدار شدم انگاری یکم درد پریودی داشتم و ترشحاتی که خونی نبود عادیه ...[/QUOT

سلام گلم 

ترشحاتو نمیدونم ولی اگ باردار باشی دردت طبیعیه منم هراز گاهی دارم

[QUOTE=324214986]سلام خوبی🥺میگم امروز از خواب بیدار شدم انگاری یکم درد پریودی داشتم و ترشحاتی که خو ...

استرس دارم پریود شم🥺😭😭😭😭

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
استرس دارم پریود شم🥺😭😭😭😭

نمیشی انشاالله نگران نباش منم تا آزمایش ندادم و مطمئن نشدم هی خودمو چک میکردم ک نکنه یهو بیاد😅

مبارکت باشه گلم به سلامتی بیادبغلت سیکلت چندروزست گلم روزتخمک گذاریتومیدونستی

ممنون گلم قسمت همه چشم به راه ها ...سیکلم ۲۴ روزه س اره روز تخم گذاریمو با کیت فهمیدم 

خدایا مواظب دخترم باش 🙏
نمیشی انشاالله نگران نباش منم تا آزمایش ندادم و مطمئن نشدم هی خودمو چک میکردم ک نکنه یهو بیاد😅

آزمایش که خطا نداره درسه ؟🥺

وای خدا قلبم همش بوم بوم میزنه هی میگم نه پریود نمیشم نه نمیشم 

علایمت نزدیکای پریودچیابودن 

تمام علائم پریودی الانم دارم 

فقط من سر بارداری اولمم ۳ ۴ روز مونده به موعد پریودم  حس میکردم از داخل شکمم یه چیزی وصله به نافم و یکی محکم میکشه و تیر هم میکشید الانم اینو داشتم 

خدایا مواظب دخترم باش 🙏
ممنون گلم قسمت همه چشم به راه ها ...سیکلم ۲۴ روزه س اره روز تخم گذاریمو با کیت فهمیدم 

ازمن 26روزست ببین توسیزده روزبعدنزدیکی تست زدی تخمک گذاریت چ روزی بودگلم