eleery مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 195 عنوان ی دلداری بدید 47 بازدید | 5 پست دارم جدا میشم اصلا شرایط زندگی باهاش نیست بچه پیش شوهرمه هم بهم نمیده خودش خونوادش با بچه خیلی خوبن خونوادم قبول نمیکنن میگن مسئولیت زیاده آخر هفته ها بیاد پیشت انقد گریه کردم دیگه دارم میمیرم دلم براش میسوزه دلم میخواد پیشم باشه 1402/10/21 | 22:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eleery مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 195 بزرگ شد میاد سمتت نگران نباش خو دلم میسوزه پیشش نیستم میگم حالا میگه مامانم کجاس چرا نیست هیشکی اندازه خودم بهش نمیرسه هی پشت سرم بهش میگن
خداایاهیچی عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 3160 عزیزم...میدونم سخته ولی بزار پیش پدرش باشه هم همسر سابقت ادب بشه و خرج بچه رو بده هم اینکه قانون دیگههرموقع دیدیش بهش محبت کن ببوسش بزار وقتی پیشت احساس ارامش رو بگیره و تامین روحی بشهانشاءالله به سن تصمیم گیری هم رسید دوست داشت بیاد پیشت خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛
mehrdad_a عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 1922 معمولا به خاطر لجاجت این کار رو میکنن، و خودشون هم میدون بدون مادر بزرگ کردن بچه امکان پذیر نیست، انشاا... یه مدت بگذره تغییر عقیده میدن. کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوبهای اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
پرنسا۷۷ عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 3244 خو دلم میسوزه پیشش نیستم میگم حالا میگه مامانم کجاس چرا نیست هیشکی اندازه خودم بهش نمیرسه هی پشت سر ... حق داری