2777
2789
عنوان

ایکاش منم خانواده داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 47 پست
باید تا اونجا که میتونی برای خودت مشغولیت درست کنی، طوری که وقت دلتنگی و اینا نداشته باشی، خسته کوفت ...

وسط هفته خوبم اما آخر هفته ها به آینده فکر میکنم. به این فکر میکنم که الان همه همه دوستام از دبیرستان و دانشگاه و سرکار همه خانواده و بچه دارن. خیلیاشون خونه پدری هم زندگی خوبی داشتن. اما من اصلا دیگه دلم نمیخواد خانوادمو ببینم با کارهایی که کردن. حتی آخر هفته یه بهونه میارم که نرم اونجا ولی اگر مجبور باشم میرم. اینم زندگی بعدیم شد که اصلا ازدواجم نتونستم بکنم. مگه من چه گناهی کرده بودم؟ مگه خودم خواسته بودم به دنیا بیام؟ همه عمرم واقعا عین یه زندان وحشتناک بود برام.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین این حرفا توی رویاست. من ۱۲ ساله کار میکنم همه جا رفتم خیلی چشمها هم دنبالم بوده اما کیا؟ طرف مت ...

خب شاید فعلا زمانش نیست به زمان بندی خدا اعتماد کن من اشناهام که ازدواج کردنو زندگیشون خوب شده همه از راهه کار و بیرون و معرف پیدا کردن ازدواج کردن،چون تو فک فامیل اخرش ی حرفی هس که دربیاد چه معرف چه ازدواجش فقط این چن مورد میمونه که اونم باید هم ی حرکتی زد هم صبور بود 

+خدایاشکرت🤍

اینستا داری . پیج افرادی ک مجرد مستقلن سرچ کن ببین چطور زندگی میکنن صما هم چنین سبک خونه و لایف استا ...

اخر ازدواج کردی؟ 

منم خونم کثیف نیست؟ اونقدر پول ندارم که دکورشو خوب کنم اما تو برنامم هست. اینجورم نیستم که خونم کثیف و داغون باشه اما اینا هیچکدوم خانواده نمیشه. من تو قصر هم بشینم وقتی میلیونها خاطره بد ار خانوادم دارم در حالیکه در حال حاضرم تنها و بی هم صحبتم و اینده ای ندارم وضعیتم بهتر نمیشه. 

حالا دایی منم تقریبا همسن شماس و مذهبی اما اونم ازدواج نمیکنه 🥲حالا شرایطشم خیلی اوکیه ها، هم مالی هم اجتماعی، تو فامیل هم ازش حساب میبرن هم رو سرش قسم میخورن

بهش میگیم مرد، همون خدایی که میپرستیش گفته ازدواج کردن یعنی عمل کردن به نصف دین، اما کو گوش شنوا، کسیم زیر نظر نداره بریم بگیریمش. 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
اینستا داری . پیج افرادی ک مجرد مستقلن سرچ کن ببین چطور زندگی میکنن صما هم چنین سبک خونه و لایف استا ...

در مورد قناری هم بهش فکر کردم هم صداش اذیت میکنه. هم اعتقاد دارم این حیوونا رو نباید کسی بخره تا مجبور به زندگی تو قغس بشن گناه دارن. بعدم اومدیم من خونه نبودم کی بهشون غذا بده یا یه اتفاقی افتاد برام باید از گشنگی بمیرن؟

این حرفا تو واقعیت عملی نیست. درس خوندم سرکارم میذم اما دوستام همه متاهل و بچه دارن حتی وقت با تلفن ...

چرا عملی هست ، دوستمم تو وضعیت شماست ،  یه تور پیدا کرده  هربار بخوان جایی برن باهاشون میره خیلیی هم بهشون خوش میگذره ، عضو گروه کوهنوردی هم شده هرهفته یه جا میرن تفریح و درخت میکارن طبیعت و تمیز میکنن ، همش در حال سفر ،خیلیی راضیه ، شما حداقل میتونید با یه تور گاهی سفر برید با همونا دوست میشید و میتونید جاهای مختلف برید 

وسط هفته خوبم اما آخر هفته ها به آینده فکر میکنم. به این فکر میکنم که الان همه همه دوستام از دبیرستا ...

جمله آخرت احساس نود و هفت درصد مردم ایرانه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

عزیزم خوب بالاخره یه آدمی پیدا میشه که باهم تفاهم داشته باشین و بتونین ازدواج کنید .

یه سوال چطوری تونستی مستقل بشی ؟. از  درآمد خودت یا خانواده هم کمک کردن برای خونه گرفتن و اینا ؟؟

و خوب الان وقتی آرامش روحی روانی داری بنظرم بیشتر به خودت میتونی برسی و روی هدفات وقت بزاری پس تو اجتماع هم هستی مورد مناسب پیدا می‌کنی ، حسرت گذشته رو نخور از لحظه های زندگیت لذت ببر .. زندگی همین لحظه هاست ما همیشه منتظر چیزی هستیم برای اینکه لذت ببریم ، از مسیر لذت ببر به مقصد فکر نکن 

همه چیز به وقتش اتفاق میفته 

خانوادت هم درسته شرایط سختی رو اونجا تجربه کردی و خاطرات تلخی داشتی که دوست نداری بری اونجا، اشکال نداره همین که مستقل هستی خوب آرامش داری ولی به خانوادت هم سر بزن همین که ببینی و احوالی بگیری .. هرچی باشه خانوادتن ولی خب ارتباطت در حدی که خودتم آسیب نبینی 

خب شاید فعلا زمانش نیست به زمان بندی خدا اعتماد کن من اشناهام که ازدواج کردنو زندگیشون خوب شده همه ا ...

واقعا برای همه عجیبه چرا ازدواج من جور نشده. اینهمه جا سرکار رفتم. چادری بودنمم باعث میشد خیلیا فک کنن من مناسبشون نیستم و جلو نیان. واقعا اگر تیپ عادی داشتم مطمینم خیلیا خواستارم بودم. الانم مانتویی محجبه هستم اما خیلی ساده ام.

اخر ازدواج کردی؟  منم خونم کثیف نیست؟ اونقدر پول ندارم که دکورشو خوب کنم اما تو برنامم هست. ای ...

بله ازدواج کردم ک تنها نباشم ولی خب افتضاح

من منظورم پولی نبود گیاه ک ارزونه

خوته رو با همون وسایلی ک داری ب ذوق درست کن

منطورم ایجاد ذوق در وجودت بود با وسایلی ک الان داری.من دیوار خونه ام سیاه شده بود پولی نداشتم با چسب زوزنانه چسبونده بودم . وقتی تو زندءیت ذوق داری خیلی از افراد جذب روحیه جذابت میشن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اول بگم که شما معلومه شخصیت خودساخته و قوی‌ای دارین، اینکه جسارت جدا شدن و مستقل زندگی کردن رو داشتین و اینکه برای رهایی از تنهایی به شخص نامناسب بله نگفتین اینو نشون میده

نظر من اینه که یه مدت از فکر ازدواج و خانواده بیاین بیرون، مسیر زندگی همه آدم‌ها مثل هم نیست، شاید آدم زندگی شما قراره چند سال دیگه جایی که فکرشو نمی‌کنین، خودشو نشون بده

هرچی بیشتر دنبال جذب یه چیزی باشین، ازتون دورتر میشه، یه مدت سر خودتونو با چیزای دیگه گرم کنین

یه لیست از مکان‌های تفریحی شهرتون دربیارین و آخر هفته‌ها برین اونجا

یه رشته ورزشی رو جدی انجام بدین

زبان جدید یاد بگیرین، این مورد واقعا واقعا بهترین راه حل برای بهتر شدن حالتونه، انگار آدم وارد یه دنیای جدید میشه

روزی ۴۵ دقیقه یا ۱ ساعت براش وقت بذارین 

درنهایت آرزو میکنم هراتفاقی که براتون میوفته، آخرش شادی و آرامش باشه

چرا عملی هست ، دوستمم تو وضعیت شماست ،  یه تور پیدا کرده  هربار بخوان جایی برن باهاشون میر ...

میشه بگین اسم تورش چیه؟ 

من درونگرام اگر دوست دارم بیرون برم دلم میخواد حتما با یه دوستی همسری کسی برم. تنهایی توی یه جمع غریبه دوست ندارم برم.