2777
2789

رویش مجدد میده باید حتما بزاری تو روتینت ولی صبر زیادی میخواد مثله قضیه بدن سازی به یه سال و دو سال نیس ولی نتیجه میده بزار تو روتینت رسیدگی به موهاتو مثله مسواک زدن پیج zolol هم خوب توضیح میده من خودم درمارولر هم می‌خوام بخرم میگن خوبه

خواهرم یمدت زد با قهوه خوب شد موهاش ولی روی من تاثیر ی نکرد

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند بار با قهوه بزار ن بیشتر

مثلا دوبار در ماه

ولی یه روز در میون دیگه اگه بعدش نزاری هم سر درد میگیری هم خارش هم اینکه باز موهات میریزع

♡اللّهُمَ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج♡

حنا با اینکه گیاهیه و مفید اما باعث میشه میشه  تا یکی دوسال هیچ رنگی به موهات نگیره

اگر برای درمان ریزش حنا میزنی به نظرم ریشه یابی کن ببین مشکل از کجاست

از کم خونیه 

از استرسه

بخاطر تغذیه ست و یا دلایل دیگه 

اونهارو برطرف کن 

مثلا مصرف آهن بیوتین و زینک برای موها خیلی مفیده

وطن ای مادر غمدیده ام.......