2777
2789
عنوان

اگه میتونستین

87 بازدید | 26 پست

یه چیزو در مورد خودتون تغییر بدین چی بود؟

~ البته همینجور که هستین زیبا و قابل احترامین اما انسانیم دیگه کامل که نیستیم هیچکدوم:)

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جسمانی‌؟

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
ارادمو قوی میکردم

این مورد خیلی درونی نیست، رو خودت کار کنی میتونی اما سخته 

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

جسمانی‌؟

روحی هم حسابه:)

این مورد خیلی درونی نیست، رو خودت کار کنی میتونی اما سخته 

خیلی عصبیم از خودم سر این

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

روحی هم حسابه:)

ی شخصو از بچگی هام حذف میکردم

میسوفونیا رو خوب میکردم (ی اختلال روانیه) وسواسی هم نداشتم خوب بود 

اما اگه اون فرد از زندگیم حذف میشد مطمئنم این بالای ها نمیشد

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
باطنی اینکه کمالگرا نباشم ظاهری ام نمیدونم شاید رنگ پوستمو ۳ درجه تیره تر میکردم ، خوشم میاد✨😅

هر دوتاشو میتونی تغییر بدی اگه بخوای 

جسمی زخم روی پیشینیم رو محو  میکردم .

روحی سعی می‌کردم انقد کینه ای نباشم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
خیلی عصبیم از خودم سر این

هدفی داری که بخوای بهش برسی؟

هر وقت ناامید شدی به حس خوب رسیدن به هدفت فکر کن

مثلا اگه میخوای وزن کم کنی و نمیتونی، به حس خوب دیدن کم شدن وزنت رو ترازو فکر کن

ارادتو محکم تر میکنه

هدفی داری که بخوای بهش برسی؟ هر وقت ناامید شدی به حس خوب رسیدن به هدفت فکر کن مثلا اگه میخوای وزن ...

اره مثلا زبان دارم میخونم هی وقفه میندازم

مرررسی👍

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

ی شخصو از بچگی هام حذف میکردم میسوفونیا رو خوب میکردم (ی اختلال روانیه) وسواسی هم نداشتم خوب بود&nb ...

عزیزم

حتما تجربه سختی بوده

در موردش خوندم الان

شنیدن موسیقی بی کلام آرومت میکنه؟

اگه آره بگو برات بفرستم 

هر دوتاشو میتونی تغییر بدی اگه بخوای 

نه متاسفانه 

کمالگراییم که اصلا کنترل نشد

خیلی تلاش کردم

پوستمم رنگ نمیگیره با افتاب و سولار و غیره

خیلی تلاش کنم یه ذرهه🤦🏻‍♀️

کلا اینکه مقطعی ام هست دوست ندارم