2777
2789

نمی‌دونم فک کنم طبیعی باشه یک ماه دوماه که زیاد نیست من بینیم گوشتی بود دوسال پیش عمل کردم نوکش خیلی گرد بود پس واسم پیوند غضروف انجام داد یکم از گردی نوکش گرفته بشه نمی‌گم هیچ تغییر نکردم نه اما واقعا انگار هیچ کاریش نکرده فقط قوسشو برطرف کرده هنوز گرده هنوز بزرگه بینیم و می‌دونم ورم هم نیست آخه دوسال گذشته حالت قشنگی نداره اینو همه بهم میگن میگن پاشو بروترمیم کن دماغت قشنگ درنیومده🥺😔

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
نمی‌دونم فک کنم طبیعی باشه یک ماه دوماه که زیاد نیست من بینیم گوشتی بود دوسال پیش عمل کردم نوکش خیلی ...

منم گوشتی بود بینی میگن بعد چند وقت ترمیم میخواد کلا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم گوشتی بود بینی میگن بعد چند وقت ترمیم میخواد کلا

انقد دارم غصه میخورم که نگو حالا چون پیوند هم داشته نوک بینیم خیلی سفته

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
معلومه برا منم غضروف گذاشته سفت شدع

خودش گفت قراره برات غضروف بزنم؟به من گفت و زده مشخصه که زده  اما تو خیلی نیست عمل کردی زوده واسه نتیجه گرفتن 

معلومه برا منم غضروف گذاشته سفت شدع

مال من الان یه سال نیم هست. تا زه داره نوکش  ورمش میره اینو دوروریامم. متوجه شدن قبلا میگفتن خیلی نوکش بزرگه الان داره بهتره میشه. اینم بگم هنوز نوکش درد داره 

مال من اصلا نمتونم دست نوکش کن خیلی درذ میکنه 

کی عمل کردی؟من درد نمی‌کرد از اولش اصلا هیچ دردی نداشتم اما از روز عمل تا خود الان که دوسال و خورده ای گذشته نمیتونم درست دست بزنم به نوکش دردنداره اما دست که میزنم انگار یه خار هست از توی پوستم می‌ره تو بینیم حس بدیه میترسم دست بزنم بهش

یه سال نیم از اولش درد داشت مال منم انگار داره ورمش میخابه ک بازم. درد میکنه

گوشتی؟راستش من گوشتی بوده بینیم درد نداشت ورم داشت اما کاش درد می‌داشت اما قشنگ در میومد بینیم تو عکس میبینی میگی چه قشنگه میای نزدیک دوست نداری نگاش کنی 

گوشتی؟راستش من گوشتی بوده بینیم درد نداشت ورم داشت اما کاش درد می‌داشت اما قشنگ در میومد بینیم تو عک ...

اره گوشتی هست مال من اینم بگم. فقط  نوکش برداشت.  پرهاش دست نزد خودش خیلی کوچیک بود

اره گوشتی هست مال من اینم بگم. فقط  نوکش برداشت.  پرهاش دست نزد خودش خیلی کوچیک بود

قشنگ شده راضی هستی ازش؟پره هاش دست نزده مدل عملش بسته بوده واسه من مدلش باز بوده پره هاش بخیه داشت دماغ من خیلی گنده بود هنوزم هست

قشنگ شده راضی هستی ازش؟پره هاش دست نزده مدل عملش بسته بوده واسه من مدلش باز بوده پره هاش بخیه داشت د ...

من که اصلا راضی نبودم. الان ورمش داره میره. دور ور یام میگن خیلی داره بهتراز قبل میشه