2777
2789
عنوان

سرم داد کشید😳😵‍💫

300 بازدید | 21 پست

ب یه بنده خدایی سپرده بودم ی کاری برام بکنه بعد بهم زنگ زده بود ک در رابطه با همون کار ازم سوال داشت بعد من متوجه تماس نشده بودم گوشی رو همین ک ج دادم شروع کرد با داد ک چرا گوشی رو برنمیداری حرف زدن منم اینجوری بودم اولش😳 آخه  با هم رودرواسی داشتیم من کلا هنگ بودم ک این چرا اینقدر پرو شده  بعد منم خودمو جمع کردم خیلی جدی گفتم جااااااانم🤨  بعد یهو دیدم لحنش آروم شد گف ببخشید چرا جواب نمی‌دید😇گفتم حواسم نبود شرمنده😑 وقتی مدارک مو آورد گفتم چقدر شد گف نمیخواد قابلی نداشت  من کلی اصرار کردم ولی قبول نکرد رف تمام مدتم قيافه ش این بود😊😍 باز من اینجوری👀🤔 مامانم میگه ب پسر مردم گفتی جااااانم حالا تحویل بگیر 😵‍💫 حالا من لحن جدی بود اون چرا برداشت اشتباه کرد😑😑😑بنظر شما بخاطر جانم صد درجه تغییر کرد؟!☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اون‌متوجه شده بهت برخورده جونم

منم میگم مامانم گیر داده چون گفتی جانم واس همین مهربون شده حالا جالبه قبلا ده تومن میگرف باید میدادی بهش وگرنه ول کن نبود 😑😵‍💫🤔

منم میگم مامانم گیر داده چون گفتی جانم واس همین مهربون شده حالا جالبه قبلا ده تومن میگرف باید میدادی ...

😂😂خیلی خجالت کشیده بنظرم اینجوری مسکنه

لاید یه آدمه مودیه😂

میشه برای نیت قلبیم یدونه صلوات بفرستی  

بعضیا عجیبی یه بار یکی زنگ زد به من رو دربایستی دار ها بعد تند صحبت کرد منم جوری محکم باهاش حرف زدم ...

من محکم حرف زدم ولی اون دیگه داشت رمانتیک ش میکرد😵‍💫😑😂😂😂😂